RO Study
👤
Ralud28
Ralud28
19-10-2016
Matematică
a fost răspuns
cum isi ingrijeste ursul puii?
Răspuns :
Denisa927
Denisa927
19-10-2016
Ursul ingrijeste pui astfel : le da hrana ii invata sa mearga in invata sa vaneze si sta. U ei pana ce cresc la varsta de 5 ani
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezolvati PROBLEMA Prin Falsa Ipoteza: Dintr-o Panglica Cu Lungime De 39m, Copiii Au Facut 16 Decoratiuni.Pentru Unele Au Folosit 2m De Panglica,iar Pentru Al
Realizeaza O Scrisoare De Multumire Adresata Unei Persoane Pe Care O Respecti Folosind I Epistola Ta Pronumele De Politete ,, Dumneata, Si Dumneavoastra
Rezolvatimi Va Rog 555+555+555x555 A+b+c+d=152 Cu Cat E Egal B+d Va Rog
Forma De N.-Ac. Plural A Substantivului ”geamgiu”, Articulată Cu Articolul Hotărât, Se Scrie : a) Cu Un Singur ”i” . b) Cu Doi ”i” c) Cu Trei ” I ”.
Intr-un Saculet Sunt 5 Bile Rosii,4 Bile Albe Si 3 Bile Galbene.care Este Probabilitatea Sa Luam,printr-o Extragere,din Saculet,o Bila De O Anumita Culoare?
Valoarea Morfologica Si Functia Sintactica Pentru :Au Scos La Iveala; Pana Acum; In Zona
Rezolvati.mi Si Mie Exercitiul Asta: Din Opera Cand Stapanul Nu.i Acasa! Aratati: A) Unul Dintre Personaj B)tipul De Personaj(principal/secundar,pozit
A) Gandestete La Un Numar , Iar Mama Ta Iti Da Tot Atat . Eu Iti Dau 2 Lei , Iar Hoti Iti Fura Jumatate Din Suma Numerelor . Mama Ta Iti Ia Bani Pe Care Ti
O Propozitie In Care Substaniivul Barbat Sa Fie Articulat Cu Articol Hotarat In Cazul Acuzativ Nr Pulura
Vreau Si Eu Cateva Figuri De Stil Din Poezia "MAI BADITA,FLOARE DULCE"!!! Vaa Roggg!!! <3 Mersii!! :*