RO Study
👤
Anonim
Anonim
19-10-2016
Engleza
a fost răspuns
ce-mi place și displace despre școala mea
Răspuns :
Ioana1791
Ioana1791
19-10-2016
I love my school so much! It has a lot of classrooms with new and beautiful furniture. I hate the colour of the school because it is boring.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cu Cate Nuci S- A Intors Fiecare Copil De La Colindat.primul Are Cu 76 Mai Multe Decât Al Doilea. Al Doilea Spune Ca Dacă Împarte Nucile Primului La Nr Nucilor
Compunere La Romanaa Despre Animalul Preferat
Repede,va Rog Frumoss!!
Vreau Si Eu Volumul Si Revista Din Care Face Parte Opera "Borta Vantului" Dau 15 Pct, Repede!
Află A Află Numărul Care Împărțit La 6 Dă Câtul 43 Și Restul 2 B Numărul Care Împărțit La 8 Dă Câtul 131 Și Restul Mai Mare Decât 6 Si Cel Mai Mic Număr Natural
Determinati Toate Nr Naturale N Pentru Care Expresia E(n)=√7-3n Este Corect Definita. Multumesc!
Sa Se Stabileasca Formula Moleculara A Substantei Cu Raportul Masic De Combinare: Ca:S:O=5:4:8 Masa Moleculara Este 136
Dinu Are În Colecție 62 De Ilustrate Dacă Irina Ar Mai Primi Opt Ilustrate Ea Ar Avea Tot Atâtea Ilustrate Cât Are Dinu Câte Ilustrate Are Inna
Va Rog, Ajutați-mă, Ex:de La Nr 13 Pana Jos... Cat Se Poate... Mulțumesc.
Cel Mai Mic Nr. Care Împărțit La 8 Dă Câtul 15 Este : A) 122 B) 121 C) 120 D) 119. DAU COROANA