RO Study
👤
Anonim
Anonim
18-10-2016
Fizică
a fost răspuns
Determinati aria suprafetei unei frunze
Răspuns :
Analisa11
Analisa11
18-10-2016
puneți frunza pe o foaie de matematica si numărati pătrățelele, fiecare patru pătratele are 1cm2
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna ! Am Nevoie URGENT Sa Imi Spuna Cineva Economia Republicii Dominicane (resursele Naturale , Industria , Agricultura , Trasporturile Si Turismul ) Sau Macar
Va Rog Spuneti-mi Si Mie Ecuatia Reactiei Chimice Prin Care Se Obtine Soda De Rufe/Carbonatul De Sodiu.Formula:Na2Co3
Intr-un Cub, Perimetrul Unei Fete Este De 360 Mm. Cati Centrimentri Are Muchia Cubului?
La O Florarie S-au Adus: Trandafiri, Garoafe Si Crizanteme, In Total 518 Flori. Stiind Ca Nr Garoafelor Este Cu 74 Mai Mare Decat Cel Al Trandafirilor, Iar Cri
Va Rog Spunetim Cum Sa Scrie Poiana Una -mai Multe Cum Sa Scrie? Multsumesc...
Text Despre Heidi Si Clara 5 Propozitii
Indicati Unitatile De Masura Convenabile Pt A Masura : a) Lungimea Salii De Clasa : 8 .... b) Lungimea Unui Caiet :12 .... c) Lungimea Unui Teren : 5 ....
Formati Adjective Propriu- Zise De La Urmatoarele Substantive: Baba, Femeie, Ciolan, Rugina.
Formeaza Prin Derivate Adverbe De Mod De La Urmatoarele Cuvinte Chior,roman,moarte,piept,batran.a Se(se)tari
Desenati Un Paralelipiped Dreptunghic.Calculati M+2 Si V+f Stiind Ca M Este Numarul De Muchii , V Este Numarul De Varfuri Si F Este Numarul De Fete