RO Study
👤
Andreeadenisa4
Andreeadenisa4
18-10-2016
Limba română
a fost răspuns
doua expresi cu cuvantul "gand"
Răspuns :
Ivascuanita
Ivascuanita
18-10-2016
Gând frumos
Gând duios
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cristina LA Intrebat Pe Bunicul Sau Ce Varsra Are.acesta Ia Raspuns.daca Voi Mai Trai Inca O Patrime Din Cat Am Trait Si Inca 20 De Ani Voi Implini 90 De Ani Ca
1.Oxizii Unui Metal M Conţin 22,55%, Respectiv 50,48% Oxigen (AO = 16). Care Este Masa Atomică A Metalului? a) AM ≈ 55 b) AM ≈ 35,5 c) AM ≈ 27 d) AM ≈ 106 2.
VA ROG !!!!!!! AJUTOR !!!!!!!!! ESTE PENTRU MAINE !!!!!!!! DAU COROANA !!!!!!!!!! <3 Fie ABCD Un Trapez Isoscel Cu AB || CD , {O} = AC ∩ BC , BC = AD 5 Cm Si
Formuleaza Un Text De Cel Mult 7 Randuri Folosind Imaginile Si Intrebarile De Mai Jos .gaseste Si Un Titlu Potrivit 1) Unde Se Afla Copiii?2) Ce Privesc Ei ?De
Alcatuiti Propozitii In Care Cuvintele Priveghetoare,fetita,primavara,ghiocel Sa Fie Mai Intii Subect Apoi Partile Secundare De Propozitie
Indicati Forma Corecta A Cuvintelor Subliniate In Urmatoarele Enunturi : Altădată /altă Dată Mama Facea Drob Pe Paste .. Acum, A Gatit Numai/nu Mai B
Calculati 1500:3+(3/2+4/5)×4=
Buna! Am Neoie De 5 Propozitii Dezvoltate De Genul Asta S+AT+P+C+AT(sau Alte Combinatii De 5-6 Cuvinte) Dau Coroana!
Datimi Cate Un Enunt Cu N-ai ,nai,sa-i,sai. Va Rog Dau Coroana
Cum Se Traduce?Vă Rog Ajutați-mă! Este Urgent!Vreau Traducere Completă,nu Incompletă!