RO Study
👤
Dfgdf
Dfgdf
18-10-2016
Limba română
a fost răspuns
la cere carti apelez mai des?
Răspuns :
Аноним
Аноним
18-10-2016
Eu apelez mai des la cartile care imi sunt folositoare si interesante pentru mine
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A3. Din 120 De Garoafe Se Realizează Cel Puțin 10 Buchete Formate Din 5 Garoafe Şi Maimult De 10 Buchete Formate Din 3 Garoafe. Aflați Numărul Buchetelor De 3 G
ABCD Este Un Trapez Cu UnghiulA=unghiulD=90 Grade.Punctul FeAD Astfel Incat AF SupraFD=1supra3 Si AC PerpendicularBF.Daca AB =12 Si DC=6,aflati Perimetrul Si Ar
A3. Din 120 De Garoafe Se Realizează Cel Puțin 10 Buchete Formate Din 5 Garoafe Şi Maimult De 10 Buchete Formate Din 3 Garoafe. Aflați Numărul Buchetelor De 3 G
Imi Puteti Face Si Mie Rezumatul Cartii "Minti Geniale" De Gordon Korman, Va Rog?
Va Rog Mult Cele Două Exerciții :3
Ex 4 , Va Rog Frumos Sa Mă Ajutati
Ce Concentrație Molară Are Soluția Obținută Din 200 Cm3clorhidric 0.5M Și 300 Cm3 De Soluție Deacid Clorhidric 3M?A. 1M.B. 1.5M.C. 2M.D. 2.5M.E. 2.75M.
Elevii Dintr-o Clasă Au Strâns 468 Kg Maculatură. Știind Că Fiecare Băiat A Strâns Câte 18 Kg Și Că In Clasă Erau 20 De Băieți Și 9 Fete.Afla Câte Kilograme De
20. Marcati In Dreptul Fiecarei Afirmatii Daca Este Adevarata Sau Falsa: a) Oxigenul Se Gaseste In Pamant b) Din Ocna Se Extrage Carbunele c) Carbunele Are Culo
4 Lazi De Ardei Și 3 Lazi De Vinete Cantaresc 21,5 Kg , Iar 2lazi De Ardei Și 6lazi De Vinete Cantaresc 26,5 Kg .Aflati Cât Cântărește O Lada De Ardei Și Cât Câ