RO Study
👤
Elyy3
Elyy3
18-10-2016
Biologie
a fost răspuns
clasificarea ecosistemului
Răspuns :
Alexutzu1511
Alexutzu1511
18-10-2016
Ecosistemele sunt:
-naturale (le gasim in natura)
-artificilale (facute de om)
Sper sa te ajute :)))
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La Florărie Se Vând Într-o Zi 210 Buchete A Câte 3 Trandafiri Și 113 Buchete A Câte 7 Frezii. Dacă La Florărie Au Rămas 123 De Trandafiri Și 364 De Frezii,câte
Determinati Multimea De Valori A Functiei F:R -> R f(x)= [tex]\frac{x^{2}+2x+2 }{x^{2} +x+1}[/tex]
Un Tricou Costă 30 RON El Se Scumpește Cu 20% Care Este Noul Preț
Eusebiu Are Două Clepsidre. Una Poate Măsura Un Interval De 8 Minute, Iar Cealaltă Un Interval De 5 Minute. Folosind Aceste Clepsidre, Cum Ar Putea Eusebiu Să M
Încercuieşte Grupele Muntoase Din Care Sunt Alcătuiți Carpații Occidentali: Grupa Munților Banatului, Grupa Munților Poiana Ruscă, Grupa Munților Făgăraş, Grupa
Permutari Circulare - Aproape Rezolvata!Am De Rezolvat O Problema In C++ Cu Permutari Circulare.Am Reusit Sa Scriu Codul, Rezultatul Este Ok Doar Ca Pe Platform
Reyumat Marin Sorescu Unde Fugim De Acasa Va Rog Repede Dau Tot Ce Trebuie
1. Pentru A Dovedi Că Ai Inteles Textul, Completeaza Cu A Dacă Afirmaţia Este Adevărată Sau Cu F Dacă Afirmatia Este Falsă. Festivalul Se Organizează In Japonia
Expresi Frumoase Din Cartea ''horodiste,, urgent ! Dau Coroana
5. Menţionaţi Cazul Cuvântului Subliniat. Grădina Este Plină Cu Flori. Mă Duc În Grădină. Florile Din Grădină Sunt Frumoase. Pomii Grădinii Sunt Goi. Zăpada Îi