RO Study
👤
Dotia379
Dotia379
18-10-2016
Engleza
a fost răspuns
eseu la tema ideal family
Răspuns :
Evelina23buza
Evelina23buza
18-10-2016
The ideal family is my family . My family is very kind and generous . We have a golden of heart because we are very friendly . My mother is a beautiful flower . My father is strong which the mountains .
And this is my ideal family !!!
Cu placere !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Când A Fost Scrisa Limba Noastra
Eseu Cu Tema Ce Profesie Ai Vrea Pe Viitor
Din Cei 96 De Lei Pe Care Ai Areana Vrea Sa Cumpere Catun Glob La Fiecare Prieten La 9 Lei
Eu Sunt 48.Daca Vei Aduna Sfertulcu Jumatatea Mea,vei Obtine...
Urgent Azi Vă Rog Mult ! Write About Yourself Andswering The Questions : 1. Where Would You Like To Go This Weekend ? 2. What Would You Like To See ? 3. Wha
M-am Gândit La Un Nr .daca Aflu Nr De Doua Ori Mai Mic Decât El,obtin 8. Afla Nr La Care M-am Gândit.
Suma A 3 Nr Este 1800 .dacă Primul Nr Este Egal Cu Produsul Numerelor 2si 4 ,iar Al Doilea Este Mai Mare De 6 Ori Decât Primul Care Este Al 3 Nr
Suma A Trei Numere Este 500 . Primul Este Cu 10 Mai Mare Decat Dublul Celui De-al Doilea Iar Al Treilea Este Egal Cu Diferenta Celorlalte Doua . Aflati Numerele
Formuleaza Cate Un Enunt In Care Sa Precizezi Urmatoarele Aspecte Sin Textul (Hai La Teatru) Dat -data La Care Se Sarbatoreste Ziua Mondiala A Teatrului -numele
Suma A Doua Nr Este 4000 Daca Inpartim Primul Nr La Al Doilea Obtinem Catul 2 Si Restul 25 Care Sunt Numerele