RO Study
👤
LupuBianca
LupuBianca
18-10-2016
Limba română
a fost răspuns
Am nevoie de o poezie despre prietenie.
Răspuns :
Deliamariaprot
Deliamariaprot
18-10-2016
Prietenia e un vis Parcă-n basme e descris Îți aduce bucurie Și prieteni cât o mie. Prietenii te însoțesc La orice pas ei te păzesc Îți aduc doar bucurii Și un sprijin zi de zi Sper ce te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Cules Din Livadă 105 Kg De Cirese Vișine Cu 26kg Mai Puțin Am Vadut La Piață Ocantitate Egală Cu Inversul Cantității De Vișine Culese Câte Kg De Fructe Au Ră
Aflati Numarul Care Marit Cu 2/5 Din El Da Cu 22 Mai Mult Ca Atunci Cand Il Marim Cu Un Sfert Din Jumatatea Lui?
Va Rog , Am Lipsit La Lectia Aceasta ,imi Puteti Rezolva Exercitiul Si Sa Imi Explicati Ce E Balada ? Dau Coroana
Calculați Media Geometrica A Numerelor 3 Radical Din 3 Și 12 Radical Din 3
Aflati Numerele Naturale Cuprinse Intre 50 Si 250 Care Impartite La 9 Dau Restul 1 Si Impartite La 7 Dau Restul Tot 1. Va Rog Sa Explicati Cum Ati Aflat Numerel
Schrie Cuvinte Cu Inteles Asemanator (buchie)
Va Rog Am Nevoie De Rezolvare Rapid ,cine Mi-l Rezilva Primeste Ce Vrea 2. Identifică Egalitățile Adevărate:a) {3} N{a} = ∅ B) {1}\{2} = ∅; C) {5}u {1} = {1,5};
4. Un Număr Natural B Având 72 De Cifre Este Scris Numai Cu Cifrele 1, 2 Şi 3. Se Folosesc De Două Ori Mai Multe Cifre De 2 Decât Cifre De 1 Şi De Trei Ori Mai
Ajutoordau Coroana!!!!!
Îți Amintești De Minotaur? Ce S A Întâmplat Cu Acesta În Legendele Olimpului? Dar În Debutul Cărții Hoțul Fulgerului? Hai Să Găsim O Asemănare Și O Deosebire Î