Răspuns :
a-b=25 => a=25+b
3a+b=375
3*(25+b) + b=375
75+3b+b=375
75+4b=375
4b=375-75
4b=300
b=300:4
b=75
a=25+75
a=100
3a+b=375
3*(25+b) + b=375
75+3b+b=375
75+4b=375
4b=375-75
4b=300
b=300:4
b=75
a=25+75
a=100
a - b = 25
b + 3a = 375
bun, din prima scoatem pe a = 25 + b
si inlocuim in a doua pe a
b + 3( 25 + b ) = 375
b + 75 + 3b = 375
4b + 75 = 375
4b = 375 - 75
4b = 300
b = 300/4
b = 75
acum in prima in loc de b punem cat ne-a dat, adica 75
a - 75 = 25
a = 25 + 75
a = 100
te poti si verifica daca vrei :D
b + 3a = 375
bun, din prima scoatem pe a = 25 + b
si inlocuim in a doua pe a
b + 3( 25 + b ) = 375
b + 75 + 3b = 375
4b + 75 = 375
4b = 375 - 75
4b = 300
b = 300/4
b = 75
acum in prima in loc de b punem cat ne-a dat, adica 75
a - 75 = 25
a = 25 + 75
a = 100
te poti si verifica daca vrei :D