👤
Alina2roz
a fost răspuns

Va rog din suflet sa imi raspundeti la aceasta intrebare. Mie imi place foarte mult sa cant si la orele de muzica sunt laudata de domnul profesor cat si de colegi ca  eu cant foarte bine , frumos etc. Cand am fost de asemenea la un curs de la istorie am cantat un cantecel foarte interesant care mi-a placut foarte mult si profesorul mi-a spus ca am glas ! Le-a spus copiilor exact asa : ,, nu orice prost poate canta ,, si dupa am inceput sa cantam impreuna coborata coborato pana cand profesorul acompania elevii iar peste cateva clipe eu tneam locul profesorului placandu-i foarte mult vocea mea. Pana si matusa mea mi-a spus ca am o voce frumoasa dar ca mai trebuie lucrata ( matusa mea e vedeta  are o trupa impreuna cu sotul ei , ea canta muzica folk si chiar se pricepe , face recitaluri de muzica , concursuri , se duce pe lapalaturi etc. )  . Pana si parintii mei ma indruma spre aceasta cale a muzicii. Tata chiar a plans cand m-a aujit cantand melodia ,, j'taime ,, dar si mama mea cantand melodia ,, de - ar fii sa vii ,, .  Pe zi ce trece vocea mea devine din ce in ce mai speciala . Azi m-am mirat pana si eu de darul acesta pe care il am . Asta ama vut de spus , voi ce credeti? AM voce sau nu?

Răspuns :

Ai voce... dar ar fi indicat sa mergi la un profesor de kanto, care sa te indrume :)
Nani9
Daca ai cu adevarat voce, (pe care cu siguranta o ai daca te-au laudat atatia..) zic ca ar trebui sa te duci la cursuri si sa iti creezi o cariera din muzica! De ce nu? Nu ai nimic de pierdut! :*