RO Study
👤
Minioana12
Minioana12
18-10-2016
Matematică
a fost răspuns
f-256+345-126=453
g-678+345+123=673
Răspuns :
AdelaB
AdelaB
20-10-2016
Sper ca te-am ajutat. Daca nu ai inteles, iti mai explic.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Compunere Relativă Cu O Întâmplare La Grădina Zoologică De 20-25 De Rânduri Vă Rog Ajutați-mă Îmi Trebuie Ceva Expresiv !
Indicati Cazul Si Functia Sintactica A Pronumelor Personale Si Reflexive:Si Deasupra Tuturora Va Vorbi Un MititelNu Slavindu-te Pe Tine..., Lustruindu-se Pe ElN
In Seara Asta Am O Urgenta Va Roggggggggggggggx³ +bx²- A² X - A²bsa Se Descompuna In FactoriMultumesc
Reprezinta grafic Functiile : a) f : R -----> R , F(x) = X - 1 ; B) G : R -----> R , G(x) = X+1/2 ; C) H : R -----> R , H(x) = - 2x
1) Furie A) Pierdere Completă A Speranței 2) Otravă B) Care Tinde Să Facă Lucruri Dintr-o Dată Fără A Se Gândi La Rezultatele. 3) Sabie C) Puternică Furie Incon
Mama,tata,fiuls Si Fica Au Inpreuna 184 Ani. Aflati Cati Ani Are Fiecare Stind Ca Mama Are Cu 5 Ani Mai Putin Decat Tatal Mama Are De Doua Ori Plus Doi Ani Vars
Stie Careva Sa Imi Rezolve Ecuatia: 3(x+1Supra2)totul La A2a+1supra4=19. Am Nevoie De O Solutie Urgentt ...va Rog..
Realizati O Descriere De 10-15 Randuri Pe Care Sa O Prezentati Pe Bunica
Scrieti O Pagina Despre Imaginea Familiei Moromete Asa Cum Apare In Scena Cinei . Nu Omiteti Sa Va Referiti La Valoarea Literara ( Succesiunea Fireasca A Momen
Indicati Cazul Si Functia Sintactica A Pronumelor Personale Si Reflexive:Si Deasupra Tuturora Va Vorbi Un MititelNu Slavindu-te Pe Tine..., Lustruindu-se Pe ElN