RO Study
👤
Pisyza
Pisyza
18-10-2016
Limba română
a fost răspuns
Propozitie cu a il parasi puterile
Răspuns :
Mihaiimbrisca
Mihaiimbrisca
18-10-2016
Pe Vasile il parasi puterile cand urca dealul!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Repede Dau Coroana , Inima Si Stele !
6)Scrie Cu Ajutorul Cifrelod:7;2;6;9;8;0;4,fara Le Repeta:a)cel Mai Mare Numar Natural De 4 Cifre....b)cel Mai Mic Numar Natural De 4 Cifre.....c)cel Mai Mare N
Ex 4 Va Rog!!!!!!!!!!!!!!!
Va Rog Dau Coroana!! O Persoană Cu Greutatea De 73 Kg Şi O Dietă Normală Are Nevoie De Următoarea Cantitate De Proteine În Alimentație Pe Zi: R: 49,5g
PROTOFOLIU: Cauta Informatii Si Scrie Intr-o Fisa Cum Trebuie Sa Te Comporti Atunci Cand Primesti In Vizita Pe Cineva RAPIDD PLSSSS
De Ce Consideră Bătrânul Că Băiatul Cel Mare Este Nepoliticos Găsește Trei Argumente
Fiul Meu Și Eu Mă Duc În Vacanță Și Platim Într-o Săptămână 436 €. Plătesc Cu 30 De Euro Mai Mult Pe Zi Decât Fiul Meu De 3 Ani. Cât Cheltuiesc Și Cât Cheltuieș
Din Suma Predecesorului Și A Succesorului Celui Mai Mic. Nr Natural De 2 Cifre Scade Diferența Lor. Ce Rezultat Se Obtine
Vrau Urget Un Rezumat Pentru Castelul Din Carpati De Jules Vern Dau Coroana , Primului Raspuns PS: Sa Nu Aiba Mai Mult De 10 Randuri
O Piscină Circulară Are Suprafata De 100 [tex]\pi[/tex] M². Adrian Pleacă Din Punctul A In Sensul Indicat De Săgeata Din Figură, Ocoleşte Piscina Și Revine In P