RO Study
👤
Miaw2
Miaw2
18-10-2016
Chimie
a fost răspuns
ma poate ajuta cineva va rog
Răspuns :
Moonlight01
Moonlight01
18-10-2016
a) Ca + 1/2 O2 => CaO
b) 2HCl + Zn => ZnCl2 + H2
c) NaOH + HI => NaI + H2O
d) 2KClO3 => 2KCl + 3O2
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau Si Eu Un Text Argumentativ Despre Importanta Implicarii Adolescentilor In Activitati De Protejare A Mediului.va Rog
MA AJUTATI VA ROG CU ACEST EXERCITIU???SCRIETI IN 6-8 RANDURI EXPOZITIUNEA UNEI NARATIUNI ISTORICE IN CARE SA APARA DOUA FORMULE REVERENTIOASE...ESTE URGENT!!!!
Puteti Construi Un Triunghi Dreptunghic ABC,m(Â)=90°astfel Încat TgB=0.8?Explicati Cum.
Fie Un Triunghi Isoscel ΔABC Is M Miljocul Bazei [BC].Demonstrati Ca (AM Este Bisectoarea Unghiului <A
Sa Vedem Cine A Fost Desptept In Clasa 1 . Cine A Scris Luceafarrul? :)))
63:7+72+88x5:4sa Se Compuna Cate O Problema Dupa ExercitiiMultumesc FrumosAstept Un Raspuns
Cine Imi Poate Scrie O Scurta Prezentare A Lui Samson Si A Lui Samurache In Care Sa Folosim Adverbe La Diferite Grade De Comparatie Pentru A Descrie Comparativ
Precizati Rolul Verbelor In Crearea Imaginii Poetice In Strofa Urmatoare: ,,Mihai Il Zareste Si-alege vreo Doi/ Se-ntoarce Si Pleaca Spre Gloata, / Ca Volbura
Setila Bea La O Masa Obisnuita 5 Butoaie De Apa,iar Cand Este Insetat Bea 7 Butoaie.Daca A Baut 39 De Butoaie,la Cate Mese A Fost Insetat Setila?
Alcatuiti Propozitii In Care Pronumele Nehotarat Unii Sa Fie Folosit Ca Atribut Adjectival In Acuzativ Si Genitiv Ca Atribut Pronominal In Aceleasi Cazuri. Va R