RO Study
👤
Lamoo
Lamoo
18-10-2016
Matematică
a fost răspuns
Cat e 1 perioada 5 sau 1.(5)
Răspuns :
Catalinacata4
Catalinacata4
18-10-2016
ca fractie este 15-1 supra9 adica 14 pe 9
Answer Link
Aicieluna
Aicieluna
18-10-2016
Mai simplu il faci singur incercand sa intelegi, se scrie tot numarul cu tot cu numerele de dupa virgula si din perioada, apoi se scade din numar tot ce nu este in perioada
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Din Toata Inima Este Foarte Urgent :Construiti Un Triunghi Isoscel In Care Mediana Din Varf Este Si Mediatoare
Media Aritmetica A Doua Numere Este Egala Cu 12,05 Lei. Stiind Ca Unul Dintre Numere Este Dublu Celuilalt Numar.
Realizati Reclame Pentru Un Film De Desene Animate Pentru Un Produs Alimentar Sau Pentru O Jucarie repede Ajutoooooooooor
Buna!Am Nevoie Urgent De 5 Actiuni De Protejarea Mediului
Știți Un Lanț Trofic Cu Varză?
Perimetrul Unui Patrat Este 960 Cm Aflati Perimetrul Unui Dreptunghi Care Are Lungimea De 3 Ori Mai Mare Decat Latura Patratului Iar Latimea Jumatate Din Latura
Ce Credeți Ca Ar Fi Făcut Pacala Dacă Ar Fi Avut O Găina Dacă Ar Fi Nevoit Sa O Împartă Cu Frații Să-i?
7. Am Citit Trei Sferturi Dintr-o Carte Si Mai Am De Citit 28 De Pagini. Cate Pagini Are Cartea?
Radacinile Verbelor Reunir Si Voir
UUURRRRRRRRRRGGGGGGEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNTTTTTTT!!!!!!!!!!! perimetrul Unui Triunghi Este Egal Cu 102 Cm.O Latura Este Cu 8 Cm Mai Scurta Decit Cealanta Si Are L