RO Study
👤
Laura641
Laura641
17-10-2016
Matematică
a fost răspuns
6la puterea a doua -30
Răspuns :
Dragosdrgm
Dragosdrgm
17-10-2016
6la puterea a doua =36-30=6. am calculat asa sase la a doua se mai scrie ca 6 ori 6 asa ca coroana
Answer Link
CaCO3
CaCO3
17-10-2016
6^2-30 este egal cu 36-30=6
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Trebuie Sa Fac Schema Propozitiei.Va Rog!!! Prin Spatiu,Universul Ma Cuprinde, Ma Inghite Ca Pe Un Punct;prin Gindire,il Cuprind Eu.
Subliniati Predicatele Din Enunturile Urmatoare Si Precizati Felul Lor: 1.Famila Este Numeroasa. 2.Am Fost Acolo Cand Trebuia. 3.Acolo Am Fost Atenti. 4.Ast
3 H+6min=? Min 2h +7min =?min 45 Min +1 Pe 4 =h 9 S +5min =?min 120 Min -2 H=?h 8
Alcatuiti Un Scurt Text Despre Randunele. Subliniati Trei Subiecte.Va Rooooog Frumos.
La Dreapta Unui Numar Natural S-a Scris Cifra 0.S-a Obtinut Un Numar Cu 405 Mai Mare Decit Primul.Aflati Primul Numar ! Cine Raspunde Dau Coronita
Transcrieti Pe Caieter Fragmentul De Mai Jos . Completati Spatiile Libere Cu Adverbul ,, Numai ,, Sau Cu Adverbele ,, Nu Mai ,, . Cu Ce Alt Adverb Se poate Inlo
Eu Nu Inteleg Ce Cautau Ciresarii In Pestera Neagra.Va Rog Sa-mi Spuna Cineva Ce Cautau Ei In Pestera. PLZ
O Persoana Cumpara 40m De Stofa.Daca Un Metru De Stofa Ar Fi Costata Cu 10000 Lei Mai Putin S-ar Fi Platit Suma De 2000000 Lei.Afla Petrul Unu Metru De Stofa.
Intrebarile Si Raspunsurile Se La Lectia Toate Panzele Sus
Aria Totala Unui Cub Este 36. Aflati Suma Tuturor Muchiilor Cubului. Va Rog Frumos ,ajutati-ma!