RO Study
👤
Lapte3
Lapte3
17-10-2016
Limba română
a fost răspuns
eu scriu una tu scrii mai multe coaja
Răspuns :
Vladteodor71
Vladteodor71
17-10-2016
coji . Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4. În Figura Alăturată Este Reprezentat Triunghiul ABC, Cu AD 1 BC, DE BC, AD = 24 Cm, AC = 40 Cm, Iar BC = 39 Cm. Lungimea laturii AB Este Egală Cu: a) 18 Cm;
Ma Ajuta Cineva Cu Problema Asta Va Rog? Curios Să Afli Mai Multe Despre Cauzele Pentru Care Viteza Ta La Internet Nu E Constantă, Ai Început Să Citești Despre
16 Aproximează La Sute Apoi La Mii Numerele6139-...... ...... 3082-........ .........4086-.......... ........ 5971'........... 8722-......... .......... 264
ABCD Trapez Dreptunghic AB Paralel CD Unghiul A Egal Cu Unghiul D Egal Cu 90 De Grade Unghiul C Egal 60 De Grade BD Perpendicular Pe BC AB Egal 12 Cm Să Se Calc
Doar Cel Din Imagine , Va Rog
Ce Inseamna Medie De Admitere?
Intr-o Progresie Geometrica Cu Ratia Negativa,avem B2=3 Si B4=147.Determinati B3.
Vă Rog O Soluție Clară Pentru Problema De Mai Jos ! Mulțumesc Foarte Mult !! Prețul Unei Biciclete, Care Costă 340 De Lei, S-a Redus Cu 15%. Care Este Noul Preț
Vă Roggg Frumos,repede!!!!Am Nevoie Urgent,in 15 Minute Maxim!!!!!!!!!!!!!Dau 50 De Puncte.
Rewrite The Sentences So They Have A Similar Meaning. Use The Words In Brackets.