RO Study
👤
Anonim
Anonim
17-10-2016
Limba română
a fost răspuns
ziceti-mi si mie un bilet adresat unui coleg
Răspuns :
Iuliusspac
Iuliusspac
17-10-2016
Drag coleg,
Te rog foarte frumos să-i transmiți dn-ei diriginte că mîine nu voi putea fi prezent la careu.Motivele sînt personale.
Al tău coleg(Nume prenume)
Data Semnatura
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Puteri Sa Îmi Spuneți Ce Înseamnă Xxl Și Xxx
Prezentati Punctul Culminant Si Intriga A 5 Balade Culte Sau Populare. Prezentati Si Numele Baladei.
Prezentati Punctul Culminant Si Intriga A 5 Balade Culte Sau Populare. Prezentati Si Numele Baladei.
Va Rog Sa Ma Ajutati!!! 1. Complete Par Les Participes Passes Des Verbes Entre Parentheses: - Il A (sentir) La Meme Emotion. - Tu Es (partir) Fertivement. - El
2(3x-4)+5(6x-7)-3x=9(x+10)+11(x+12)+8 -> Rezultatul Este 21 3(6x-5)-2(4x+3)+13=-2(-4x+9)+2x-5(3x-2) -> Rezultatul Este 0 VA ROG AJUTATI-MA :3 MERSIIIIII
Va Rog Sa Ma Ajutati Cu Aceasta Problema Cat Mai Repede: Un Biciclist Parcurge Distanta Dintre Doua Orase In Patru Zile. In Prima Zi Parcurge O Cincime Din Dru
Aratati Ce Valori Morfologice Are Verbul 'a Fi ' In Urmatoarele Enunturi: - Eu Eram In Casa - Bunicii Mei Ereu In Gradina - Eu As Fi Vrut Sa Fi Venit Inauntru
3x+8 Supra 12 - 2x+3 Supra 15 +1/6=2(x+5 Supra 3 - 9+2x Supra 5) +1/5 - 3x+2 Supra 20 VA ROG AJUTATI-MA :3 MERSIIIII :*
Demonstarati Ca Opera Lumina, Iarna De Ion Pilat Este Un Pastel...cam De 1pagina A4......Urgent...dau Coroana
Un Paralelogram Este Si Trapez? Justificati Raspunsul