RO Study
👤
Carla1610
Carla1610
17-10-2016
Engleza
a fost răspuns
descrie casa ta in limba engleză
Răspuns :
Miceboss
Miceboss
17-10-2016
My house is big and white. It has 5 rooms, two bathrooms, a living room and a kitchen. My room is at the second floor and it has a big window and a big bed
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Roog,!urgent Acest Raspuns. Precizeaza Functia Sinctactica Pentru Cuvintele Din Enuntul O Alta Problema O Reprezinta Violenta In Familie. alta=? reprezinta=?
Buna! Am Si Eu Nevoie Sa Fac Expansiunea Urmatoarelo Cmplemente Directe Si Indirecte Din Urmatoarele Enunturi: Viitorul Meu Depinde De Rezultatul La Examenul De
Care Este Probabilitatea Ca 72x Sa Fie Divizibil Cu ?
Va Rog Ajutati-ma Cu O Compunere Narativa De 10-15 Randuri, In Care Sa Povestesti O Intamplare Fantastica Prin Care A Trecut Rostogol, Un Pui De Veverita Ce A R
Cum Se Calculeaza 24supra Radicaldin Trei Plus30 Supra 5 Radical Din Trei Ninus 42 Supra 7 Radical Din Trei Pus 36 Supra Radical Din Trei Va Rog E Urgent//////
Cum Pot Contribui Persoanele La Asigurarea Dreptului La Educatie...urgent
Dintre Numerele -7 Supra 3 Si -9 Supra 4 Care Este Mai Mare?Vreau Rezolvare ,please.
Dau 20 De Puncte !! DAu Coroana Daca Ma Ajutati!! combinati Adjectivele Racoros Si Uimitor Cu Substantivele De Genul Feminin , Numarul Plural . alcatu
Vreau Si Eu O Problema Cu Camile Cu Rezolvarea 4x5=20 Iar Apoi 20:10=2(in Aceiasi Problema)
Care Riu Formeaza Hotarul Dintre Tarile China Si Rusia?