RO Study
👤
Opreadorina82
Opreadorina82
16-10-2016
Matematică
a fost răspuns
Cat face 4 impartit la 2 supra2
Răspuns :
Sergiutataru2
Sergiutataru2
16-10-2016
Este egal cu 1,deoarece 4 :2 la 2 este 2 si supra lui 2 este egal cu 1.
Answer Link
Apiaavram
Apiaavram
16-10-2016
4:2/2=2/2=1.
Succes!
..............
O seara buna!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Spuneti Mi Si Mie 5 Substantive Doar Cu Forma De Singular Si 5 Doar Cu Forma De Plural
O Bila Din Fier Cu Densitatea De 7,8g/cm La Puterea A Treia ,de Masa 100g Suspendata Printr-un Fir Se Introduce In Apa .Baza Vasului Are Aria De 10 Cm La Pute
Fie Functia F:R->R, F(x)=-x^{2}+4x+5. Sa Se Arate Ca Functia F Este Strict Crescatoare Pe Intervalul (- \infty ,2] Si Strict Descrescatoare Pe Intervalul [2,
Rezolvati In Multimea Numerelor Naturale Ecuatia (x+1)*(y+1)=x*y*z
Imi Puteti Spune Cum Imi Dau Seama Daca O Substanta Are Legatura Ionica,polara Sau Nepolara?:(
Scrieti forma De N-Ac plural,fara articol Si Cu Articol Hotarat Pentru Substantivele:gatlej,guvern,glorie,goblen,guturai,coperta,capsuna,barem,refren,chibrit,in
Salut! Cum Pot Scrie 0,2(9) Sub Forma De Fractie?
Scrieti forma De N-Ac plural,fara articol Si Cu Articol Hotarat Pentru Substantivele:gatlej,guvern,glorie,goblen,guturai,coperta,capsuna,barem,refren,chibrit,in
O Distanta De 60 Km Se Reprezinta Pe O Harta Printr-un Segment De 2 Cm.Aflati Scara Acestei Harti.
AJUTOR :) :( 1.Exprima-ti Opinia Pentru Urmatoarea Afirmatie: 1.Nuvela "Popa Tanda" Este Un Text Despre Transformarea Unui Om Vanitos Intr-un Im Al Lui Dumneze