RO Study
👤
Xevl
Xevl
16-10-2016
Matematică
a fost răspuns
3 la 2-3 la2:(2la5-2la4-2la3-2la2-2la1+2la0)?
Răspuns :
Andreepisi23
Andreepisi23
16-10-2016
Sper ca te-am ajutat.
Answer Link
Byancageorgiana
Byancageorgiana
16-10-2016
3 la 2-3 la 2:(2 la 5-2 la 4-2 la 3-2la 2 -2 la 1+2 la 0=6
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna Ziua! Am Si Eu Nevoie De Rezumatul La Cartea Toate Panzele Sus, La Toate Partile. Ma Puteti Ajuta?
Transcrie Din Text Patru Substantive În Cazul Acuzativ, Precizând Funcția Lor Sintactică.
Realizați O Listă Cu Trei Obiecte Pe Care Fetița Și Bunica Și Le Doresc Să Le Revădvă Rog Foarte Mult .dau Coroana
Calculati Aria Trapezului Dreptungjic
N=2019+2(1+2+3+...+2018) n=? nu Mai Stiu Cum Se Rezolva Acest Exercițiu, Va Rog Ajutați Mă
7. Cît De Mare Trebuie Să Fie Înălţimea Unui Dreptunghi, Pentru Ca Aria Lui Să Crească Cu 16 M², Dacă Mărim Baza Cu O Cantitate Egală Cu Înălţimea?
La Un Concurs De Biciclete Participă De Patru Ori Mai Mulți Copii Decât Adulți. Numărul De Copii Este Cu 57 Mai Mare Decât Numărul Adulților. Câte Persoane Au P
Corectează Greșelile De Ortografie, Dacă Este Nevoie 2. Clientul Care L-am Sunat Nu era Persoana De Contact Cu care Era Necesar Sa Discut. Răspunsul Dvs. 3. C
Analizeaza In Caiet Substantivele In Cazul Acuzativ Din Versurile Date Indicand Si Functia Lor Sintactica. "afara Ninge,ninge Si Apriga Furtunaprin Neagra-ntun
Se Considera Multumile: