RO Study
👤
Luizachita
Luizachita
16-10-2016
Limba română
a fost răspuns
Ce inseamna cuvintele:freamata,strajer?
Răspuns :
Alexandradesign
Alexandradesign
16-10-2016
freamătă - ingrijorează
strajer - paznic
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Referat Orientatea In Natura Va Rog Frumos Cat Mai Repede!!!
⚫ Ai Aflat Din Text Despre Dorinţa De A Se Juca A Celor Doiefraţi. Ce Părere Ai Despre Aceasta?Ce Jucării Aveau Cei Doi Fraţi? Citeşte Versurile În Caresunt Men
Un Generator Alimentează Un Circuit Serie RLC, Sub O Tensiune Alternativă U(t)=25sin100πt (V). Intensitatea Curentului Este De Forma I(t)=0,5sin(100πt-π/4) (A).
17. A) Construiți Un Unghi Alungit AOB.b) De Aceeaşi Parte A Dreptei AB, Fixaţi Punctele C Şi D, Astfel Încât KAOC = 65° ȘiKAOD115°.c) Măsurați Cu Raportorul Un
VA ROGGGG E URGENT70 PUNCTE7. Reprezentaţi Într-un Sistem De Axe Ortogonale Elementele Mulţimii:M= {(x, Y) = Rx R||x|=2, |y|=3}.tot Craficul Miscării Unui Mobil
Proiecția Unui Segment Pe O Dreaptă Este (dintre Punct ,un Segment,un Segment Sau Un Punct
Bună Ajutați Mă Și Pe Mine Vă Rog Frumos La Ce Temă Dau Coroana 1 Și 2 Este Exercițiul
Ce Numar Se Afla Pe Locul 100 În Șirul. 13,17,21,25,29. Apoi Calculați Suma Primelor 100 Numere Din Sir
Citeşte Fragmentul De Mai Jos, Apoi Rezolvácerințele Date.Când L-am Cunoscut, În Copilărie, Eu Nu Eramdecât Un Școlar Mititel În Clasa A Doua Prima-ră, În Vârst
Alcătuiește Un Dialog Din Minimun 7 Replici, În Care Să Existe Un Verb La Modul Infinitiv Și Două Verbe La Modul Idicativ,la Timpuri Diferite. Subliniază-le