RO Study
👤
Luchian2999
Luchian2999
16-10-2016
Matematică
a fost răspuns
Desfaceti parantezele
(a-b)(a²+ab+b²)=
Răspuns :
Iii35562
Iii35562
21-10-2016
a la 3 + a la 2b-ab la 2 -b la 3
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutați-mă Va Rog Mult
9. Alege Dintre Substantivele Lectura, Temele, Visele Pe Cel Care Ți Se Pare Cel Mai Potrivit Pentru A Fi Cuvântul-cheie Al Întregului Text Şi Completează Spați
Un Trapez Isoscel B=18 B=30 Laturile Ne Paralele 10 calculati: Lungimea Diagonalelor Lungimea Distantelor De La Punctul De Intersecti A Laturilor Neparalele L
11. Selectează Din Text Două Cuvinte Care Conțin Pe M Înainte De P Și Două Cuvinte Conţin Pe M Înainte De B Și Alcătuiește Enunţuri Cu Acestea. Textul Fricosu
Alcătuiește Un Text De Minim 80de Cuvinte În Care Să Utilizezi Trei Perechi De Sinonime, Trei Perechi De Antonime Și Trei Cuvinte Aparținând Aceluiași Câmp Lexi
Determinați Numărul Pe Care, Dacă Îl Înmulțim Cu 15, Obtinem 180.
Va Rog Sa Imi Recomandati Niste Carti! Am 16 Ani..
Aflati Produsul Numerelor Care Impäruite La 8 Dau La Cât Si La Rest Acelaşi Număr.
Triunghiului ACD. 10. Într-un Triunghi Dreptunghic O Catetă Are 1 Cm, Iar Proiecția Ei Pe Ipotenuză Este De 0,(3) Cm. Să Se Afle Perimetrul Şi Aria Triunghiului
Am Nevoie De Un Răspuns La Această Problemă. Nu Vreau Să Fie Cu Funcții, Ci Doar Cu Structuri Repetitive. Se Citește De La Tastatură Un Număr Natural N, Apoi Se