👤
Niuha99
a fost răspuns

URGENTT dau coroana pentru cel mai bun raspuns!!!!

"Toamna este o a doua primavara, cand fiecare frunza e o floare'' eseu de 1 pagina

Răspuns :

Frumusetea toamnei se masoara intr un anumit fel cu frumusetea primaverii. primavara ne incanta privirile cu flori multicolore si copaci verzi si campii versi iar toamna ne ofera pe tava un tablou format migalos din totalitatea frunzelor ce se chinuie sa ilustreze cat mai bine toate culorile curcubeului. Un sigur lucru diferentiaza aceste doua anotimpuri si da un plus de frumusete primaverii. acesta este cantecul suav al pasarilor ca in primava isi cauta grabite locul lor de acasa si sunt bucuroase ca ne pot incanta din nou cu cantecele lor pe cand toamna ele fug de frigul care incet pune stapanire pe meleagurile noaste. in concluzie primavara si toamna se asemana prin tabloul multicolor format de flori si de frunze
      Pentru a putea incepe sa facem un eseu de nota 10 trebuie sa intelegem intai tema eseului si anume "Toamna este o a doua primavara, cand fiecare frunza e o floare'',ia sa vedem atunci,ce intelegem noi prin asta?De exemplu,mie personal,acea propozitie imi transmite un sentimente de bucurie,de fericire si admiratie fata de toamna,de frunzele viu colorate ale toamnei ce cad din mii de copaci.Eu zic ca,datorita culorii lor,a frumusetii lor cand le vezi cazute pe jos si alcatuind acel covor minunat si fosnitor de culoare le putem asemui cu florile primaverii,cu campurile colorate si imbelsugate de viata.(posibil ca tie sa iti transmita altceva dar in fine)

Toamna este o a doua primavara,
                   cand fiecare frunza e o floare(ESEU)

Toamna...un minunat anotimp,un anotimp roditor,plin cu poame proaspete,plin de culoare,armonie si bunaintelegere,un anotimp ce curataste sufletele fiecarui om cu borile lente de vant ce se simt.
            Ce poate fi mai frumos decat sa te uiti la un minunat tablou al toamnei facut de insasi natura,chiar daca multi cred ca este un tablou trist deoarece minunatii copacii isi pierd mandra lor corola de frunze verzi,nu este asa,ba din potriva,eu vad un tablou foarte frumos,un ablou lucrat de o mana maiastra,un tablou lucrat cu grija si dragoste,un tablou viu colorat care iti deschide inima si iti arata cat de minunata este natura,cate lucruri poate face.
      Desi se zice ca primavara este cel mai frumos anotimp datorita varietatii si bogatiei de culori ce o are,eu sunt de parere ca la fel este si toamna,chiar daca nu sunt flori si campurile imbogatite si luminate de viile culori a micutelor flori imbelsugate si inmiresmate,toata natura este imbracata intr-o manta de frunze ruginii.
         Defapt...as putea zice ca atat primavara cat si toamna sunt la fel de frumoase,si chiar daca toamna gingasele flori dispar,micile frunzulite le inlocuiesc formand parca un mic mormant calduros si colorat florilor ce au diparut.
    In final,daca stam a ne gandi bine putem spune chiar ca Toamna este o a doua primavara,cand fiecare frunza este o floare,deoarece asa si este,doar ca au culori si structuri diferite.