RO Study
👤
Musicgirl680
Musicgirl680
15-10-2016
Matematică
a fost răspuns
va rog ex. 7 ! este urgent !
Răspuns :
Iusica
Iusica
15-10-2016
a) da-i factor comun pe a×(b+c)=88
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aflati Nr A B C Stiind Ca A+b+c=822 A+b=654 B+c=537 Va Rooog E Uuurgeeent
Imi Puteti Da Toate Trasatruile, Definite Si Ca Tot Ce Ar Trebuii Sa Stiu Despre O BALADA?
Un Memory Stick De 4 GB S-a Scumpit Cu 10% Din Pretul Pe Care L-a Avut Initial. Dupa Un Timp, Stick-ul S-a Scumpit Din Nou Cu 10% Din Noul Pret Ajungand Sa Cost
Demonstrati Ca Numarul N= [tex] 2^{n} * 5^{n+1} [/tex] +4 Este Divizibil Cu 9. Dau Coronita!
Fie Expresia E(x)= ( X²-4 Supra X²-9 -1) :(1 Supra X-3 +1 Supra X+3 - 1 Supra X²-9) ,unde X ∈R\ {-3,1 Supra 2,3} a)Aratati Ca E(x)=5 Supra 2x-1 b)Determinati A
Am O Problema La Matematica Si Chiar Nu Stiu Sa O Rezolv Problema Este : "Calculati Cel Mai Mic Numar Natural De Patru Cifre Care La Impartirea Cu: a) 23 Da
Am O Problema La Matematica Si Chiar Nu Stiu Sa O Rezolv Problema Este : "Calculati Cel Mai Mic Numar Natural De Patru Cifre Care La Impartirea Cu: a) 23 Da
Repede Va Rog!! Hei Imi Puteti Da Cateva Exmple La Campul Lexical Al Cuvintelor : -usa -striga -ocupat -brat
Daca Intr-o Sala Se Asaza Cate Un Elev Intr-o Banca, Raman 6 Elevi In Picioare. Daca Se Asaza Cate 2 Elevi Intr-o Banca Se Asaza Unul Singur, Raman 4 Banci Libe
Antonia Andra Si Alexandra Au Impreuna 58 Ani.daca Antonia Si Andra Au 44 De Ani Iar Andra Si Alexandra Au 34 De Ani.ce Varsta Are Fiecare Fata? cati Ani Are Al