RO Study
👤
Pelagea
Pelagea
05-03-2014
Limba română
a fost răspuns
mi = complement dar ce intrebare are?
Răspuns :
Irinateleoaca
Irinateleoaca
05-03-2014
'Mi-' din exemplele: 'Mi-ai spus ceva.' (D - cui?); 'Mi se face rău.' (D - cui?) Este forma neacc. a pron. pers. 'eu', în Dativ.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3/60. Ovidiu A Economisit O Sumă De Bani În Timpul Vacanţei De Vară. În Septembrie A Mai Econo Misit 35 Lei, În Octombrie 26 Şi În Noiembrie 24 Lei. În Decembri
Citim Și Conspectat Textul Mărci Polo Și Cristofour Coloumb Plzzzz Dela Clasa A Iv A
Sent 1, 5. When I (get) To School, The Secretary Always (have). ready For Us. 6. Sometimes My Students (arrive) 7. They Usually (disturb) 8. One Student (talk)
Scrie Un Text Narativ.literar De 150 Cuvinte De La Colindat. URGENT!!
Stiind Ca 5a+3b Supra 3a-b Calculati A Supra B
Lucrați În Grupe De Câte 4-5 Elevi. Obser- Vați Atent Desenele Alăturate, Elaborate De René Goscinny Şi Care Reprezintă Personaje Din Cartea Micuțul Nicolas. Id
Cum Se Socotește -10+60 Și -10+30.
Stabilește Tema Și Desinenta În Următoarele Forme Cauzale De Declinarea I : Vitam, Vitas, Vitae, Vitis, Vita(alb, Sg) Va Rog, Dau Coroana Este Extrem De Urgent!
Studiu De Caz Diversitate Etnica Si Conditionala In Spatiu Românesc. Hai Ma Ca Dau Test
1 Descrieți Modalitatea De Determinarea A Diametrului Mediu Al Unui Fi Gla Gradată În Mm Şi Mai Multe Fire De Mac. Faceți Un Desen Explicativ.repede Va Rog Urge