RO Study
👤
Gina5
Gina5
15-10-2016
Limba română
a fost răspuns
cate etape sunt in realizarea unei carti
Răspuns :
Scrumbie
Scrumbie
15-10-2016
MANUSCRISUL.ANALIZA LUI.REDACTAREA,TEHNOREDACTAREA,CORECTAREA,BUNUL DE TIPAR,COPERTA,TIPARIREA
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Sinonim Pot Da Pentru Strange In Engleza?
Impulsul Unui Corp=4kg•m/s. Energia Cinetica=8joule. Care E Masa Corpului?
Unchiul Vasile A Dus La Piata 18 Lazi Cu rosii A Cate 13 Kg Si 50 G Fiecare.o Lada Goala Cantareste 1050 G.cati Lei A Incasat Pe Rosiile Vandute,daca:-a Vandut
Un Corp Este Aruncat De La Sol Intr-o Directie Oarecare, Cu Viteza Initiala V = 15 M/s. Ce Viteza Are Corpul Atunci Cand Se Afla La Inaltimea H = 1,2 M?
Cardinalul Mulţimii A = {x ∈ N*|x < 5} Este E Egal Cu...VARIANTE:A.6 B.3 C.5 C.4Vă Roog!! Ajutaţi-mă Urgent!! Mulţumesc Muult!
Explică Relaţia Dintre Organele De Simţ, Sistemul Nervos Şi Aparatul Locomotor În Cazul Unui mamifer Din Parcul Cozia, Pentru Depăşirea Unui Pericol Care L-ar P
Stabileste Cel Putin 5 Reactanti Care Foremeaza Cu Oxigenul (O2)Stabileste Cel Putin 5 Reactanti Care Foremeaza Cu Oxigenul (O2) Produsi De Reactie.Reactanti:SO
Am de Facut O Compunere : Cum As Vrea Sa Imi Petrec Vacanta De Vis!
In Interiorul Unei Sfere De Raza R Se Afla O Tija De Lungime R . Sa Se Afle Unghiul Maxim Format De Tija Cu Orizontala ( Tija Sa Nu Alunece).
Buna Ma Puti Ajuta Si Pe Mine Cu Traducerea Acestui Text Va Rogg FrumossThe Son Michael Taylon Was Not A Happy Man. He Was A Schooltecher Near Bissleton. His Fr