RO Study
👤
Sbutiuc
Sbutiuc
15-10-2016
Limba română
a fost răspuns
4 adverbe compuse cu alaturare si cu cratima
Răspuns :
AMYEMY
AMYEMY
17-10-2016
Eu am raspuns odata , cine l-a sters nu ma intereseaza , dar ii ,,multumesc "!!!!!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pentru A Comprima Un Resort Cu Delta L1=0,02 M Este Necesara O Forta F1=8 N.Care Este Energia Potentiala A Acestui Resort Atunci Cind El Este Alungit Cu Delta L
Pozitia Geografica A Raului Volga
AnalizeazĂ Gramatical Predicatele Din Textele UrmĂtoare: ,,În Lan Erau BĂieti Şi Fete,/ Si Ei Cantau O Doina-n Cor./ Juca Viata-n Ochii Lor./ Si Vantul Le Juca
Analizati Adjectivele Din Primele Doua Strofe Ale Poeziei Iarna De Vasile Alecsandri.
Fie ABC Un Unghi. A)Daca M(unghi A)=36grade Si M( Unghi B)=70 Grade, Aflati M(unghiC) b)daca M(unghiB)=40 Grade Si M(unghiC)=82grade,aflati M(unghiA) c)daca M(u
Calculati Masa Unui Amestec Format Din 5 Moli Carbonat De Calciu Si 2 Moli Sulfat De Calciu
La A Treia Linie Stiu.Va Rog Sa Ma Ajutati La Celelalte .Cerinte Puse Pe Baza Textului Praslea Cel Voinic Si Merele De Aur DeP.Ispirescu
Descompuneti In Factori: A)x La Puterea 2+3x+2 B) X La Puterea 2+5x+4
Rog..o Inversiune Cu :''Pelicanii'' Si O Metafora Cu ''Lebedele".Mersi
Predicatul Este __________________________________________________ Predicatul Poate Fi Exprimat Prin: ___________şi Atunci Este Predicat ________ Raspunde La I