RO Study
👤
Sorin23
Sorin23
08-11-2014
Matematică
a fost răspuns
log cu baza 2 din 8+(1/2) la puterea -1-∛125
Răspuns :
Faravasile
Faravasile
09-11-2014
[tex]log_28+\left(\dfrac12\right)^{-1}-\sqrt[3]{125}=log_22^3+2-\sqrt[3]{5^3}=3+2-3=2[/tex]
Am folosit: [tex]\left(\dfrac ab\right)^{-n}=\left(\dfrac ba\right)^{n}[/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Girafele Nu Ştiu Să Danseze De Giles Andreae Şi Guy Parker Rees Povesteşte Textul Cu Ajutorul Cuvintelor Următoare: Va Rog Urge. Mâine Avem Tema
După O Reducere De 20 Lei
2. Completați Tabelul După Model: Fracţia zecimalǎ Cifra Zecimilor Numărul Zecimilor Cifra Sutimilor Numărul Sutimilor Cifra Miimilor Numărul Miimilor 8.182
Ambele Exerciti Va Rog Repede
4. Scrie Cuvinte Cu Sens Asemănător! Puf Scama Cuib Сивслу Lunca Vale Copac Рот Creangă Матича 5. Scrie Cuvinte Cu Sens Opus! Mic Cald Vine Târziu Prieten T6. C
Va Rog Ajutati Ma Dau Coroana Plus Puncte!Sa Faceți Și Rezolvările Va Rog Nu Doar Rezultatele
A) Scrie Șase Fracţii Subunitare. B) Determină Numerele Naturale X Pentru Care +36 1435 7 7
2. Considerăm Funcțiile f, G, H: {-1, 0, 1}[0,+infinit), F(x)=x La A 4, G(x) = |x|, H(x)=x³. a) Arătați Că Funcţiile F Şi G Sunt Egale. b) Arătați Că Funcții
Modifică Forma Verbelor După Model Eu Caut Am Căutat Voi Căuta
Amoniacul Se Fabrică În Cantități Enorme Din Cauza Întrebuințării Sale În Industrie (industria Coloranților, A Materialelor Plastice, În Industria Farmaceutică)