RO Study
👤
Ina2686
Ina2686
14-10-2016
Matematică
a fost răspuns
cu cit este egal 4la puterea -1
Răspuns :
Alitta
Alitta
14-10-2016
a⁻¹ = 1 / a⁺¹ => 4⁻¹ = 1/4¹ = 1/4.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dati Exemple Din Viata Cotidiana Din Obiecte,parti Din Obiecte Ambalaje Ce Au Forma De: A)piramida b)prisma c)trunchi De Piramida d)cilindru e)con f)trunchi D
De Caractericat Poezia Lui M. Eminescu ,FLORILE ALBASTRE Dupa Urmatorii Parametro 1)tema Poeziei 2)motivele 3)simbolurile
Un Teren In Forma Dreptunghiulara Are Un Gard Lung De 136 Dam.ce Dimensiuni Are Acest Teren Daca Latimea Este Mai Mica Decat Lungimea Cu 180 M. ?
Cine A Scris Simfonia Jucariilorbnr.1?
Buna.. As Dori Si Eu , Va Rog Frumos, O Compunere Descriptiva In Care Sa Descriu Animalul Meu Preferat. Va Multumesc Anticipat!
Neamul Soimarestilor De Mihai Sadoveanu 5 Comparatii Si 5 Epitete Extrase Diin Capitolul 2.comentati rolul Lor In Plasticizarea Tabelului Bataliei.
Imi Da Si Mie Cineva Rezolvarea La Problema Asta Va Rog? "Ana Si Bogdan Au Impreuna 7 Mere iar Ana Si Catalin Au Impreuna 8 Mere.determinati Cate Mere Are Ana,s
Am De Facut La Engleza Un Text Care Sa Inceapa Cu Sintagma ,,Childhood Remains The Most Beautiful Period In People's Lives :) '' Va Multumesc Tuturor :)
Familia De Cuvinte In care Se Integreaza cuvantul Floare Minim 4 Termeni
Va Rog Ajutati-ma : Paralelipipedul Dreptunghic Cu Dimensiunele De 2 Cm ,4 Cm Si 8 Cm Este Echivalent Cu Un Cub.a) Calculati Aria Totala A Paralelipipedului.b)C