RO Study
👤
Manueladanoiu
Manueladanoiu
14-10-2016
Limba română
a fost răspuns
cat a trait vasile alecsandri
Răspuns :
Amarieinatasha1717
Amarieinatasha1717
14-10-2016
a trait72 de ani sa nascut in anul 1818 -1890
Answer Link
Ghiozdanul
Ghiozdanul
14-10-2016
A trait 69 de ani.(1821-1890)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
11 Scade Din Diferența Numerelor 45 Și 9 Vecinul Mai Mic Al Numărului 15.
Explică În 20-30 De Cuvinte, Care Este Sentimentul Ce Se Desprinde Din Text .Notează, Din Text,cinci Termeni Din Campul Semantic Al Credinței .Vă Rog , Am Nevoi
17•213+17•37-17•50(factor Comun)
URGENTTTTT..!!!! DAU COROANA Cerința Se Dă O Matrice Cu N Linii Și M Coloane Și Un Caracter C Care Poate Fi + Sau -. Să Se Sorteze, După Linii, Matricea Crescă
În Figura 271. ABCD Și ANMP Sunt Paralelograme.Să Se Determine Unghiurile Paralelogramului ANMP Dacă M(< ABC) =144°.
Vă Rog Explicati-mi Acest Exercitiu In Scris Am Scris Umpic Din El , Subpunctul -a) - L-am Rezolvat Dar Pe B Și C Nu Știu Cum ... Vreau Căt De Repede Pos
Alegeti 5 Cuvinte Romanesti De Origine Dacica Din Lista De Mai Jos Si Construiti Enunturi:amurg,balta,branza,copil,grumaz,mos,magura,prunc,stugure,tarc,urda,vie
2.Află Perimetrul Unui Triunghi Isoscel, Stiind Că Lungimea Uneia Dintreaturile Congruente Este Cu 12 Cm. Mai Mare Decât Lungimea Bazei, Iar Raportul Lor Este 1
In Figura Cu Dreptunghiul Aratati Ca Cele 4 Triunghiuri Din Interior Prin Ducerea Diagonalelor Au Arii Egale.Calculati Aria Dreptunghiului Si Aria Fiecarui Triu
VA ROG AJUTOR Ex 1 Este Urgent