RO Study
👤
DivaDenisa
DivaDenisa
13-10-2016
Limba română
a fost răspuns
Sinonim pentru binevoitor?
Răspuns :
Nelupopa74
Nelupopa74
13-10-2016
gentil,amabil,politicos,afectuos
Answer Link
Derpy
Derpy
13-10-2016
binevoitor=amabil,prietenesc ,cordial
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Trouvez La Question : Remplacez Le Pronom personnel Complément Par Un Nom. 1..................................................................... Non, Je Ne Veu
Vă Rog Să Ma Ajutați, Dau Coroana, Pentru Exercitiul 1, Duceti-vă La Intrebarile Mele, Si Dati Pe Cea De La Chimie(am Doar O Intrebare Pentru Chimie, Cu Asta 2)
Calculează Grupand Convenabil Termenii : 635+10+15+25 Dau Coronița Am Nevoie Urgent
Trouvez La Question : Remplacez Le Pronom personnel Complément Par Un Nom. 1..................................................................... Non, Je Ne Veu
Determinati Card(A Intersectat Cu B) Unde A = { X Apartine Z | 21 Supra 2x-5 Apartine Z} Si B = { X Apartine Z | 42 Supra 2x+1 Apartine Z}
VA ROG DAU COROANA URGENT
1. Explică Modul De Formare A Cuvintelor Formate Prin Derivare Din Textul Demai Jos:..Ce-i Grădina?Ce-i Purcelul?Când Se Rupe ScăunelulSi N-ai Cuie Să-l Repari,
Ajutor Va Rog Frumos
Mioara:Niciodata Nu E Prea Tarziu Sa-ti Descoperi Adevarata Pasiune.Redacateaza Un Text De 50 De Cuvinte,care Sa Sustina Punctul De Vedere Al Mioarei.
Scrie Un Eseu În Care Să Descrii Regulile De Măsurare A Lungimii ajutorul Riglei. Dau Multe Puncte