RO Study
👤
Lungulilia
Lungulilia
13-10-2016
Limba română
a fost răspuns
explica ortografia s-au adus,
Răspuns :
Аноним
Аноним
13-10-2016
sa-u se scrie despartit atunci cand este vorba deo actiune .....exemplu:s-au adus ,s-aufacut.....etc ..............................nu prea stiam ca sa fac si nustiu daca e bn dar sper sati fie de ajutor
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezumat La PANZA CHARLOTEI VA ROG DACA AJUTI POATE TE AJUT SI EU PE TINE UNDE STIU NE AJUTAM RECIPROC
Caracterizeată Coloanaverte Berala La Douăclasede VertebreDau Coroana La Cel Mai Bun Rasp.
8Вставьте, Где Это Необходимо, Пропущенные Буквы. Запишите В Один Стол-бик Слова С Буквой Ь, В Другой — Без Буквы Ь. Когда Мягкость Согласныхне Обозначается Спе
Fie N- Numarul De Ordine A Zilei In Saptamana. De Afisat Cum Se Numeste Ziua
Ma Puteti Ajuta Va Roooog Muuuult,chiar Nu Inteleg Dau Coroana
De Scris O Propoziție Cu Cuvântul Luptă-te Și Adresându-se!Va Rog Ajutați Mă Dau Coroana!!
Imaginează-ți Și Dă Niște Exemple De Dialoguri Între Pitic Și Giuvaergiu, Ce S-ar Putea Întâmpla După Dimineața A Doua.
De Analizat Cuvintele:deșișuri,împrăștie,tăcere
6. Scrie Câte Un Enunţ În Care Să Precizezi:a) Ce Sentiment Avea Ana Blandiana, La Sfârşitul Vacanței, Când Era Elevă;b) Ce Făcea Mama Ei Ca Să O Oblige Să Iasă
Ma Poate Ajuta Cineva Cu 1 Fisa De Lectura?Dau Inima Steluța Și Coroana Va Rog Frumos