RO Study
👤
MirelaOana
MirelaOana
08-11-2014
Matematică
a fost răspuns
( 2³⁰-2¹⁰)₂
( 2√5 - 3√2 )²
Răspuns :
CarMina03
CarMina03
08-11-2014
( 2³⁰-2¹⁰)²=2⁶°-2⁴¹+2²°
Folosim aceasta formula (a-b)²=a²-2ab+b²
( 2√5 - 3√2 )²=20-12
√10+18=38-12√10
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog Frumos Ajutați Mă,dau Coroană Promit Doar Ajutațimă! (ex4, 5) Până Pe 25.02.2024 Am Nevoie( Pas Cu Pas Dacă Se Poate!)
formulează Un Enunț Exclamativ Valorificând O Informație
Noteaza A (adevarat) Sau F (fals) In Dreptul Enunțurilor Atoare: A) În Zona Superioară A Unui Râu, Viteza De Curgere A Apei Este Mare. A B) În Zona Abisală A Mă
Vaaaa Rog Dau Coroanaaa Ajutati Maaa
Rezumat La Întâmplări Din Gradina Mea De Ana BlandianaRepede!!!
SUBIECTUL I. Încercuieşte Litera Corespunzătoare Răspunsului Corect. (5p) 1. Rezultatul Calculului 4 (5-2-3) Este Egal Cu: A)-4; B) 12; C) 20; D) 36.
Rezumat La Cartea "Tocilarii, Împreună Pentru Totdeauna" De James Paterson, Cu Introducere, Cuprins Și Încheiere ( DAU 95 DE PUNCTE ).
Dan Şi Mihai Aruncă Cu Mingea La Coşul De Baschet. Copiii Au Stabilit Următoarele Reguli de Joc: •fiecare Copil Aruncă Mingea De 8 Ori; •Pentru O Aruncare Co
3. Marius Are 5 Ani Iar Sera Lui Dublul Varster Lui Mama Este Cu 5 Ani Mai Mică Decât Late, Iar Tatil Are Virsta Egola Cu Produsul Verstelor Copiilor Sai. Care
Je Vous Présente... Que Vois-tu Dans L'image? 2 Regarde Encore Une Fois La Vidéo Ecris Les Noms Des Salles Visitées.