RO Study
👤
Marinflorin44
Marinflorin44
13-10-2016
Matematică
a fost răspuns
Ce operatie are diferente?
Răspuns :
Abytoncean
Abytoncean
13-10-2016
Raspunsul este scaderea
Answer Link
Apiaavram
Apiaavram
13-10-2016
Diferenta se face prin operatie de scadere.
" - "
Succes!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Ma Ajuta Va Rog Si Pe Mine Cu Problema Asta, Rezolvati-o In Metoda De Clasa A 4 A Cu Desen Va Rog. In Trei Saptamani, O Familie A Consumat 74 Kwh
Transforma Urmatoarele Constructii Pasive In Constructii Active:Profesorul Explica Lectia, Ei Au Rezolvat Multe Exercitii, Norii Acopereau Cerul, Vantul Imprast
Curiozitati Sau Date Interesante Despre Atmosfera
Identificati Complementele Indirecte Din Urmatoarele Propozitii: ,,In Suflet Seamana-mi Furtuna...`` ,,Dar Leac Siesi Nu-si Staia Gasi``. ,,Tu Din Tanar Precum
Perimetrul Unui Paralelogram Este 450cm.Afla Lungimea Laturilor,Stiind Ca Lungimea Este De 5 Ori Mai Mare Decat Lățimea.va Rog Sa-mi Explicați Răspunsul
Imaginativa O Convorbire Telefonica In Care Sa Folositi 2 Propoziti Negative Dau Coroana La Cel Mai Bun Raspuns
1.Da Exemple De: Plante Iubitoare De Apa,adaptate La Seceta,rezistente La Temperaturi Scazute. Animale Care Sunt Active In Timpul Noptii, Care Traiesc In
Camelia A Cumparat Un Dictionar Si Un Stilou Si A Platit 37 De Lei.Mircea A Cumparat Un Dictionar Si 3 Stilouri Si A Platit 83 De Lei.Cati Bani Va Plati Victor,
Am De Facut O Reteta Simpla In Franceza.Va Rog Sa Ma Ajutati!!
X Patrat -9x+8 Cum Se Descompune In Factori ?