RO Study
👤
Russo
Russo
08-11-2014
Limba română
a fost răspuns
care sint textele din clasa 5 la limba romina
Răspuns :
Katya26032001
Katya26032001
08-11-2014
Balada celor 5 motanasi de Ion druta
Answer Link
Idipolverea
Idipolverea
08-11-2014
Eu stiu ca e o poezie pt. clasa a 5-a numita
"Cartile cu Apolodor"
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Patratul Perfect Al Radicalului 149
Demonstrati Ca Mediana Corespunzatoare Ipotenuzei Unui Truinghi Dreptunghic Are Lungimea Egala Cu IP:2. MS!!
Buna! Vreau Sa-mi Iau Un Laptop Si Nu Stiu Ce Proprietati Trebuie Sa Aibe Ca Sa Fie Bun (destul De Bun) ! Va Rog Spuneti-mi Ce Trebuie Sa Caut! Multumesc Mult!
Scrie Un Text De Maxim 7 Randuri, In Care Sa Descrii Un Colt Din Natura, Vara, In Zori.
Rezolvati Urmatoarele Exercitii :a) Determinati Masura Complementului Uni Unghi Cu Masura = 26 De Gradeb) Determinati Suplementul Unui Unghi Cu Masura De 123 De
Rezolvati Urmatoarele Exercitii :a) Determinati Masura Complementului Uni Unghi Cu Masura = 26 De Gradeb) Determinati Suplementul Unui Unghi Cu Masura De 123 De
HeeeiÎmi Poate Rezolva Şi Mie Cineva Problema Asta? Vă Rog.Menţionez Că Rezultatul De La Sfârşit Este 60 .Şi E Sigur 90%
Ajutor.A) X-1/2-3=7/2(x+3) B)2+x-1/2=(-1/3)²-0,25, Ps Raspunsul La A Trebuie Sa Fie -14/3 Si La B -14/18
1. O Cantitate De 4 Moli De Clor Reactioneaza Cu Potasiu. Notati Ecuatia Reactiei Chimice Si Calculati Masa (in Grame) De Clorura De Potasiu Care Se Formeaza In
Trei Motive Ale Poluarii Aerului