RO Study
👤
Gudeapaul
Gudeapaul
13-10-2016
Limba română
a fost răspuns
Dialog eu si un licurici
Răspuns :
Iulianababy186
Iulianababy186
13-10-2016
-Hei licuriciule,te-ai pierdut? -Da,m-am pierdut de prietenii mei şi nu stiu drumul spre casă! Mă poți ajuta? -Sigur micutule! -Mulțumesc! -Aceia nu sunt prietenii tăi? -Ba da! Multumesc. -Cu mare plăcere licuriciule
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
În Fraza ,,Se Știe Că Problema Este Cum Nu Se Poate Mai Grea Și Că Nu Va Fi Rezolvată De Nimeni.” Există Următoarele Tipuri De Subordonate: a) 1-PP, 2-SB, 3-PR,
Alcătuiește Cate Un Enunț În Care Cuvintele Private Și Dar, Sa Aibă Alte Înțelesuri Decât Cele Din Poezie
Aceste Ex Va Rog Am Nevoie De Ele La Un Concurs
32. Calculați Aria Suprafeței Colorate Din Figura Alăturată, Ştiind Că OAB Este Un Triunghi Echilateral Cu Latura De 4 Cm.
Construiţi Patru Enunţuri Afirmative, Câte Două Pentru Fiecare Conţinut, Utilizând Limbajul ştiinţific Adecvat. Folosiţi, În Acest Scop, Informaţii Referitoare
Am Nevoie De Rezolvarea Acestui Exercițiu Urgent! Dau Coroană La Cel Mai Bun Răspuns!
Cate Milioane De Pasari Migreaza Anual ?.
Cele Patru Grupe De Popoare Europene Sunt:a) Romanice, Slave, Germanice, Fino-urgiceb) Romanice, Slave, Fino-urgice, Occidentalec) Slave, Romanice, Germanice, C
Construiește Enunțuri In Care Sa Ai Punctele Sintactice Indicate Predicat Verbal Prin Verb Predictiv La Modul Indicativ ,timpul Mai Mult Ca Perfect Va Rog Ajuta
[tex]410 \times 952[/tex] DAU COROANĂ VĂ PROMIT