RO Study
👤
Bogdanmarius
Bogdanmarius
08-11-2014
Limba română
a fost răspuns
ce este verbul va rog
Răspuns :
Ralukmyss
Ralukmyss
08-11-2014
parte de vorbir care arata o actiune
Answer Link
Roxanuza
Roxanuza
08-11-2014
verbul este o parte de vorbire cara arata o actiune ,starea sau existenta unor lucruri unor fiinte sau a unor fenomene ale naturii.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1 Multiplii Lui 15,mai Mici Decat 48 Sunt ....2 Numarul.... Are Ca Divizori Improprii Pe 1 Si Pe 72 3 Numarul Divizorilor Numarului 24 Este Egal Cu ...
Un Nr Este De 3 Ori Mai Mare Decit Jumatatea Altui Nr. Aflati Cele Doua Nr Stiind Ca Diferenta Lor Este Egala Cu 30.Va Rog Mult Ajutati-ma!ms>
Era un Joc Mai De Mult , Un Fel De Poezie , Se Juca Du Degetele , In Versuri Era Ceva Cu Un Mos Si O Baba , Te Plimbai Cu Degetele Pe Burta Persoanei Si Cand Aj
Cum Se Rezolva Modulele : |x|=5, X Apartine Lui R |x|= - 3 , X Apartine Lui R |x+6 |=4, X Apartine Lui R
Vreau Si Eu Definitiile La Diftong, Triftong Si Hiat + Exemple
Puteti Sa-mi Dati Rezumatul Basmului Abu-Hassan de I.L.Caragiale . Va Rog !!! Este URGENT !!
Aratati Ca Numarul B=5xy+x3y+xy7 Este Divizibil Cu 3, Oricarere Ar Fi Cifrele Nenule X Y Z
Pe Laturile [AD] Si [BC] ale Pparalelogramului ABCD Se Considera Punctele E Respectiv F, Astfel Incat AE=CF. Aratati Ca Patrulaterul BEDF este Paralelogram.
Daca La Expresii/locutiuni Cu Substantivul Os,e Bine Daca Am Scris :pana La Os ? Si Daca La Trasaturi Ale Genului Epic Am Scris:pronume La Persoana I.
Care Este Cel Mai Mare Organ La Om?