RO Study
👤
Sorinasorina387
Sorinasorina387
12-10-2016
Limba română
a fost răspuns
O propozitie cu cuvantul mina
Răspuns :
Sebinsky2015
Sebinsky2015
12-10-2016
Eu m-am dus in mina.
Mina a explodat.
Da si mie o mina.
3 sensuri aici
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dacă La Jumătatea Numărului 12 Adaug Sfertul Numărului 32 Şi Încă Un Număr, Obţin Produsul Numerelor 7 Şi 5. Care Este Numărul Adăugat? 58
A) Îl Stiu B) Cel Mai Mare Nr Nat Format Cu Patru Cifre Distancte C)cel Mai Mare Nr Care Se Scrie Cu Trei Cifre Pare Si Doua Impare Toate Distincte D)cel Mai M
Cine Îmi Rezolva Acest Ex Primește Coroană Garantat De La Mine
În__iereCompleteaza Cu Grupuri De Litere
Compunere Narativa Depsre Un Loc Vizitat
Те И Запишите С Ними Препожения В Допишите По Образцу. Определите Окончание, Род И Число Существительных Образец Кастрюля - Кастрюли, Ножа - Ножи. Тарелка - ...
The Negative Signs Of Humans Influence Upon The Environment And Their Impact Upon Nature. 2. Match The Words With The Definitions. Climate Change The Presence I
2 Află Termenul Necunoscut Din: A) 1020 + A=3050; C) 63: C= 7; B) B - 52 = 48; D) D: 9=9; E) 23 + X + 150 = 340; F) Y - 72 - 144 = 216. Suma A Trei Numere Natur
Alege Răspusul Corect: Legătura Covalentă Polară Se Poate Forma Între: a) Doi Atomi De C; b) 1 Atom De C Și Un Atom De N; c) 1 Atom De C Și Un Atom De O; d) 1 A
Scrie O Poveste De 10-15 Randuri In Care Sa Scrie Ce Sar Fi Intamplat Daca Visu Tau Cel Mai Mare Ar Deveni Realiatate