RO Study
👤
Anonim
Anonim
12-10-2016
Limba română
a fost răspuns
Va rog frumos ex 6,6.1,
Răspuns :
Аноним
Аноним
12-10-2016
6. ,, De ce, Doamne, m-ai părăsit tocmai atunci când aveam cea mai mare nevoie de sprijinul Tău? ... "
6.1. Consider că ultimele episoade ale vieţii erau cumplite ... datorită slăbiciunii umane şi a marelui egoism pe care fiecare îl avem din belşug.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Douăsta Numere Este 48. Al Doilea Număr Este De 5 Ori Mai Mare Decât Primul. Află Numerele. AJUTAȚIMĂ VĂ ROG! !!!!!!!
Aria Totala A Unui Cub 36 Cm Diagonala Cubului=?
M-am Nascut Aici,n-am Lipsit Niciodata Mult Timp,m-am Straduit,in Masura Putintelor Mele, Sa O Readuc Astazi La Forma Pe Care Si-au Dorit-o Si Au Faurit-o Parin
Formeaza Adjective Prin Derivare Cu Sufixue , De La Urmatoarele Cuvinte De Baza : Ochi,matase.
Creati O Frza In Care Sa Ai: O Propozitie Principala+O Propozitie Completiva Directa+O Propozitie Atributiva
Intrebare De Geografie: Cum Se Numeste Partea Estica A Campiei Romane? Va Roooooggg.... Ajutor!
1. Sanatatea Si Igiena , Sunt Ceea Ce Mananc . 2. Sa Spunem Nu , Agresivitatii . Ajutati-ma Va Rog Cu Aceste Doua Teme !!!!! Imi Trebuie La Dirigentie !!!! Va
Petrica Vrea Sa Strabata Cu Bicicleta Un Drum In Mai Multe Zile.in Prima Zi El Parcurge 9 Km,a Doua Zi Un Sfert Din Drumul Ramas Si Inca Un Km.seara Canstata Ca
Cum E Mai Corect ? Case De Turta Dulce ... Sau Case De Turte Dulci ...
F:R--->R,f(x)=(3a-4)x-4a+3 A(3,-19) Determinati AE R