RO Study
👤
Cojocaru5
Cojocaru5
12-10-2016
Limba română
a fost răspuns
scrie ce este scoala pentru tine?
Răspuns :
Corcodelion70
Corcodelion70
12-10-2016
Scoala pentru mine este o carte care are multe cunostinte
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-un Vas Sunt 200g De Apa.Ea Se Incalzeste Pana La Fierbere Si Absoarbe 66,96 KJ.Care Este Tempretatura Initiala A Apei?
Cuvantul Care Nu Respecta Regula Este:A) ArdeiB) BarzaC) CeapaD) ElefantE) ElevExpilcati Va Rog Raspunsul Ales.
Compunere Despre Semnificatia Poeziei Primavara De Stefan Octavian Iosiv.
Vreau Si Eu Semnificatia Titlului Poeziei 'La Lectie' De Marin Sorescu,va Rooog :o3
URGENT!!!!!CINE STIE CAND SE DAU EXAMENELE DE CAPACITATE???
Știind Că Raportul Nnr Nenule A Si B Este 5 Pe 2, Aratati Ca 4a la 2 +25b La 2 ==20ab.Rezolvati Problema Prin Două Metode.
Daca X Este O Cifra X Apartine Acolada2 3 4 5acolada.daca Fractia X Pe 6 Nu Se Mai Poate Simplififca Atunci Fractia 5x Pe 24 Este
Precizeaza Functia Sintactica A Cuvintelor Subliniate Din Secventa:Se Bazeaza Pe Colectarea Materialelor Care Se Preteaza La Acest Tip De Activitate.
Buna! Sunt Pe Clasa A8a Si Nu Stiu Ce Sa Invat La Romana Deoarecee Profa De Romana Ne Tot Spune Ca Nu Stie . Spuneti-mi Va Rog Daca Trebuie Sa Invat Comentarii
Perimetrul Unui Triunghi Este Egal Cu 240 Cm.Stiind Ca Laturile Sale Sunt Direct Proportionale Respectiv Cu Numerele 4;6 Si 14 Aflati Lungimile Laturilor Triung