Răspuns :
O intamplare nefericita
Intr o zi de vara claduroasa si insorita,eu si familia mea am decis sa mergem in vizita a bunici.
Dupa ce ne am ppregatit de drumul cel lung,insfarsit an ajuns la ei.
Cand ne au vazut prin fereastra din bucatarie, bunicii s au grabit sa ne vada,sa ne imbratiseze si sa ne ureze in bun venit.Noi eram foarte fericiti ca am fost intampinati astfel.
Dupa vreo cateva ore bune de povestit cu bunicii,eu am vrut sa ies putin pe afara sa ma asez pe o banca.
Cum stateam eu ,am vazut vazut un catel mic si neajutorat abandonat intr o cutie pentru ca nu avea o labuta.Cand l am vazut acolo m am intristat foarte tare deoarece era si foarte bolnav pentru ca ,probabil nu a mai mancat ceva de cateva zile si era foarte slabit.
Eu le am spus parintilor mei despre acesta catelus,iar acestia au fost deacord sa l luam cu noi si sa l ingrijim.
Dupa ce l am luat cu noi l am dus la un medic veterinar ca sa i facem un control ,dar din pacate era grav,iar el trebuia sa fie lasat acolo.
Mi a fost foarte mila de el deoarece sansele de supravietuire erau f.mici.
Dupa o saptamana doctorii ne au sunat si ne au dat vestea cea rea,ca,catelul a murit deoarece avea o boala foarte grava nefiind vaccinat.
Eu am plans foarte tare dupa el,ptc eu iubesc animalele f.mult,iar acel catelus era foarte dragut ,dar din pacate a murit.
A fost o zi foarte,foarte trista pt mine!!!