RO Study
👤
Anonim
Anonim
12-10-2016
Limba română
a fost răspuns
spunetimi va rog ce inseamna dragoste materna
Răspuns :
Piticata1142
Piticata1142
12-10-2016
Dragoste materna = dragoste de mama
Answer Link
Danydanutz31
Danydanutz31
12-10-2016
Dragoste de mamă. Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Legi De Compozitie se Da : X Compus Cu Y = X+y+2 se Cere : A) Legea Este Comutativa B)legea Este Asociativa multumesc
Un Conductor Parcurs De Un Curent Cu Intensutatea De 4,5 A Sa Se Afle Intr-un Camp Magnetic Omogen Cu Inductia De 0,8 T Si Ale Carui Linii Sant Perpendiculare P
1.Alcatuiti Propozitii In Care Predicatul Sa Fie Exprimat Prin:verbul A Fi, Persoana A||-a singular. Limba Romana. Ajutatima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lungimea Laturii Unui Patrat Este Cu 20 Cm Mai Mica Decat Jumatatea Perimetrului Patratului. Aflati Lungimea Laturii. DAU COROANA
Precizează Cazul Si Functia Sintactică A Pronumelui Lui Din Enunturile:Sarea Înaintea Lui ; Lui Îi Fu Milă;Sa Se Arate Lui Aievea;Se Indrăgostise De Frumusețea
Am Nevoie Pentru Un Proiect Sentimentele Lui Robinson Crusoe De Daniel Defoe Va Rog Am Nevoie Urgent
Cautati Verbele:A Cantat Si Canta Ciocarlia Cantecul Muncii,va Canta Necontenit Si De Azi Înainte.Totusi Vantul Sfarsitului Va Matura Totul. Dau Coroana! Va Rog
Povestiti In 10 Randuri O Minune Sau Un Eveniment Din Viata Mantuitorului Din Evanghelia Dupa Marcu
Diagonala Unui Paralepiped Dreptunghic Cu Dimensiunile De 12cm,16cm,si 15cm Are Lungimea Egală Cu........cm
Sa Se Rezolve Inecuatia[tex] (\sqrt{5} -2)^{x} \ \textgreater \ 9-4 \sqrt{5} [/tex]