RO Study
👤
Gabiprivatu
Gabiprivatu
12-10-2016
Matematică
a fost răspuns
Care este rasturnatul numarului 36793
Răspuns :
Lavinia121
Lavinia121
12-10-2016
cred ca este 39763 , sper ca este corect
Answer Link
Socaiada
Socaiada
12-10-2016
rasturnatul numarului 36793 este 39763
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Uneori In Rastimpul Dintre Cei Doi Luceferi, Se Intampla Ceva, Nu Neobisnuit, Dar De Fiecare Data Uimitor:rasare Luna................. Explica Rolul Punctelor
O Compunere Cu Inceputul Asta .A Sosit Primavara .Soarele Trimite Raze Calde Spre Pamant.Natura Se Trezeste La Viata.
Spunetimi Va Rog Si Mie Niste Propozitii Cu Cuvintele: Vestezit, Amortit , Singurel. Va Rog Repede!!
Scrieți O Compunere Gramaticală După Proverbul ,,Buturuga Mică Rastoarnă Carul Mare''.Exprimați Predicatele Prin Verbe La Timpul Trecut ,persoana A 3a ,numar Si
Raspunde,intr-un Text Argumentativ Din Sase Enunturi,la Intrebarea:«Daca ai Fi O Alta Persoana,ai Vrea Sa Fii Prieten Cu Tine,cel(cea) De Acum?»
Urgent! Am Nevoie De Ajutor! O Parcela Dreptunghiulara Cu Perimetrul De 446 M A Fost Cultivata Cu Ceapa . Lungimea Parcele Este Cu 4 M Mai Mare Decat Dublul Lat
Salut!As Cam Avea Nevoie De Niste Scurte Fraze Cu Mediul Asa Cum Imi Place!Am Nevoie Pentru Un Proiect Deci As Vrea Niste IdeI!MERSI!
O Intrebare Cu Cuvintul Mama Si Alta Cu Primavara
Cuvant Format Cu Ajutorul Sufixului Iera
Perimetrul Unui Triunghi Este De 42 Cm.Suma Primelor Doua Laturi Este Cu 12 Cm Mai Mare Decat A Treia Latura.A Doua Latura Este Cu 7 Cm Mai Mica Decat Prima Lat