RO Study
👤
Kamycool
Kamycool
12-10-2016
Limba română
a fost răspuns
camp lexical pt.cuvantul unelte?
Răspuns :
Tincaw
Tincaw
12-10-2016
grebla, roaba, sapa, lopata, tarnacop etc
Answer Link
Gudacg1
Gudacg1
12-10-2016
cioacan,patent,cleste,fierastrau,bormasina,etc
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Salut! Va Rog Sa Mi Explicati Cum Se Rezolva Punctele B Si C Va Rog!
Sa Se Imparta La 3 Persoane 24 De Sticle De Suc Identice Ca Marime,din Care 5 Sunt Pline,11 Umplute Pe Jumatate Si 8 Goale,incat Fiecare Sa Aiba Acelasi Numar D
De Scris Un Mesaj Pentru Mare In Care Sa-ti Iei La Revedere De La Ea.va Rog Frumos Sa Raspunda Un Utilizator Serios!!
; Mezi 2 Pentru Fiecare Dintre Următoarele Proportii, Precizati Mezi Şi Extremi: 2 12 a şi ---, Iar Extremic -și. 7 42 5 25 b ; Mezii: Şi ....., Iar Extremii: .
30 Determinați Elementele Următoarelor Mulţimi: A={x € Z[[x]<9}; Rezolvare: a b B={x €Z15<[x] < 8}; Rezolvare: С C={x € Z|x|>= 6}. Rezolvare:
"kőszívű Ember Fiai" Tartalom Kellene,előre Is Köszönöm!
ÎN FIGURA ALĂTURATĂ ,SE ȘTIE CĂ MN PARALEL CU BC,AM 6 CM,AN 5 CM ȘI AM 15 CM.CALCULAȚI AC ȘI MC
Afla XI.3.180. Scrie Numărul 210 Ca Sumă De Trei Termeni În Care Fiecare, Începând Cu Al Doilea Termen, Să Fie De Patru Ori Mai Mare Decât Numărul Precedent.
3. Alin A Citit În Vacanța De Vară 30 De Cărți, Iar Fratele Său De 5 Ori Mai Puține. Colorează Atâtea Cărți Câte A Citit Fratele Lui Alin. 대 메
2 Subliniază Paronimul Corect (se Recomandă Consultarea Unui Dictionar De Paronime):