RO Study
👤
Bogdănel575
Bogdănel575
12-10-2016
Limba română
a fost răspuns
Familia lexicală pentru spaimă
Răspuns :
Tincaw
Tincaw
12-10-2016
Inspaimantat, spaimantator, spaimantatoare, nespaimantat, nespaimantatoare
Answer Link
CrinaDnl
CrinaDnl
12-10-2016
Inspaimantat, inspaimantator, inspaimantare Cred ca atat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Exercitiul 1 Din Pozaa Va Rooog Mulllt Dau Coroana E URGENT !!!!! Completez Par L 'indefini" Plsssssss
Va Roooog Mult Dau Coroanaaaa Imi Trebuie Pana Maine :( :(
55 Puncte!Decrieti Peisajul Unui Taram De Basm, Unde Totul Este Minunat. Notati Starile Pe Care Le-ati Simti, Daca Ati Putea Locui Acolo, Pe O Perioada De Timp.
• La O Prăjitură Se Folosesc 400 G Făină, O Optime Din Cantitatea De Făină Este Drojdie,încincitul Cantitătii De Drojdie Reprezintă Zahărul Şi 10 G Sare.Cât Cân
La Închiderea Unui Circuit Electric Simplu Format Dintr-o Sursă De Curent, Un Bec Şi Un Ampermetru, Valoarea Intensităţii Indicată De Aparat Iniţial Este Mai Ma
Din Ce Specie A Genului Liric Face Parte Poezia "Noapte De Toamna" De G. Topârceanu
Să Se Transforme În Kelvin Temperatura De 125 De Grade Celsius Și 50 Grade CelsiusExplicație Pas Cu Pas
3. Transcrie Corect Enunţurile:Alina Şi Anca Sau Dus La Mare Cu Un Tren Alabastru.Dintro Cutie, Bunicul A Scos O Stilou Vechi, Cu Penița De Aur.S-au Pleci Tu, S
Hei... Am Și Eu O Întrebare Ma Poate Ajuta Cineva Dau Coroana Promit. Deci La Apartamentul 10 Sau Prăbușit Scările Și Liftul Sa Stricat. Sunt Doar Trei Uși Prin
Un Spital Are 20 Saloane Cu 4,5 Și 6 Paturi, In Total 100 De Paturi. Daca Nr. Saloanelor Cu 5 Paturi Este De 3 Ori Mai Mare Decât Nr. Saloanelor Cu 6 Paturi, Sa