RO Study
👤
Vulpina2000
Vulpina2000
12-10-2016
Biologie
a fost răspuns
la ce se foloseste apa
Răspuns :
Alialin
Alialin
12-10-2016
Apa se foloseste la baut apa,la spalat haine si pentru a face baie
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ai Aflat Din Textul (cartea)Stefan Cel Mare Ca Tara Era Aparata Din Toate Partiile De Cetati .Noteaza Numele Unei Cetati Care Se Afla In Urmatoarele Parti Ale M
Ma Puteti Ajuta Si Pe Mine Cu Niste Enunturi Folosind Urmatoarele Expresii Zorile Cenusii Frunze Inrourate Zvonul Padurii
Descrie , Într-un Text De 6-10 Rânduri , Impresia Pe Care Ti-o Produce Atmosfera Din Ziua De 15 Septembrie .
X²=1/2 => X1,2= Radical Din 1 Pe 2? Adica Sub Radical Sa Fie Si 1 Si 2. E Corect?
Ai Aflat Din Textul (cartea)Stefan Cel Mare Ca Tara Era Aparata Din Toate Partiile De Cetati .Noteaza Numele Unei Cetati Care Se Afla In Urmatoarele Parti Ale M
Trebuie Sa Scriu Rezumatul La : Boul Si Viteii- De Ion Baiesu Sau De La Ce-si Face Omul Cu Mana Lui-de Issac Asimov.
Vreau Si Eu Prop.cu Cuvintele:Intr-o,le-am,Mi-e,I-ar,te-ai,si Sa Fac Un Text Cu Ele.
Daca Semidreapta (OB' Este Semidreapta Opusa Semidreptei (OB Atunci Determinati Masura Unghiului B'OC
3 Saci Cu Faina 440 Kg.Stiind A 2 Sac Cintareste De 3 Ori Mai Mult Decit Primul.1 Sac Si Dublu Fata De Al Treilea Sac...Afla Cite Kg Cintareste Fiecare Sac...
Daca X Pe 4 Este Egal Cu Y Pe 7, Atunci 9x-2y Pe X+3y=...