RO Study
👤
Leo74
Leo74
12-10-2016
Matematică
a fost răspuns
comparati nr n=45+(75-18)și m=(45+75)-18
Răspuns :
Blacksun
Blacksun
12-10-2016
n=45+57= 102
m= 120-18=102
=> n=m
Answer Link
Fredyyluys
Fredyyluys
12-10-2016
Sunt egale
n=45+57
n=102
m=120-18
m=102
deci rezulta ca sunt egale
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Helpppp. Dau Coroana
Cat Fac X La A Doua? Explicati-mi Va Rog Mult Cum E Cu Ecuații Cu Fracții? Azi Am Teza La Matematica Și Nu Prea Știu,și Câteva Exemple De Calcule Algebrice (e
1) Notează Numerele Naturale De Două Cifre Care Au Cifra Unităților 8 2) Toate Numerele Naturale De Două Cifre Care Au Cifra Zecilor 6 . 3) Toa
Va Rog Frumos Sa.mi Spuneti Si Mie Un Reprezentant Al Mamiferelor Carnivore Acvatice!
Gasiti Va Rog Subiectul Predicatul Si Toate Partile De Propozitie A Propozitiei E USOR A SCRIE VIERSURI CAND NIMIC NU AI A SPUNE si Scrieti Cate Propozitii Sunt
O Echipa Formată Din 6 Muncitori Termina O Lucrare In 10 Zile . In Câte Zile Va Termina Aceiași Lucrare O Echipa Formată Din 15 Muncitori ? (Norma Zilnică Este
Precizează Funcția Sintactică Si Partea De Vorbire Prin Care Se Exprima "unde" Din Enunțul: Este Spațiul Unde Tradiția Orientală Lasă Locul,fără A Dispărea,stil
Replace The Underlined Words In The Sentences Tith The Correct Pronouns.(them,it,him,he,they)1.PEOPLE IN ENGLAND Didn't Love Him.2.WAYLAND Thought He Was The Ma
Un Dreptunghi Cu Lățimea De 10 Cm Și Lungime De 18 Cm Are Același Perimetru Cu Un Pătrat Care Dintre Cele Două Patrulare Are Aria Mai Mare????(25puncte +coroana
Ancuța Economisește Zilnic Câte 2 Lei Și 50 De Bani. După 6 Zile Ea Are... Lei?