RO Study
👤
Ina19781978
Ina19781978
11-10-2016
Matematică
a fost răspuns
4x+2x+3x= varog ajutatima'
Răspuns :
Аноним
Аноним
11-10-2016
Pai este usor:
9x
Sper ca te-am ajutat!
Coronita?
Answer Link
Annutzzatha
Annutzzatha
11-10-2016
4x+2x+3x= 6x+3x=9x Asta este e foarte ușor La revedere!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Indicati Felul Predicatelor Din Urmatoarele Indicatii Spalati Cu Apa La 40 GradeNu Stoarceti Prin RasucireUscati Pe Suprafata
Trebuie Sa Fac Portretul Moral Al Lui Mihai Eminescu.Ma Ajutati Cat Mai Repede, Va Rog.
Aflã Perimetrul Unui Pãtrat Cu Latura De 27 M
Am Si Eu 2 Probleme: Daca G+10=h H=i:3 I-h=180 2 O Lada Cu Portocale Este Cu 8 Kg Mai Grea Decat Una Cu Banane.Cat Cantareste Fiecare Lada,daca In Magazin Sunt
Deci Maine Am Teza La Romana si As Vrea Sa Ma Ajutati Cu Ceva ^_^ . Mi-ar Placea Daca Mi-ati Da Exemple De Comentarii De Figuri De Stil \ Imagini Artistice ! :*
Am Ca Temă Să-l Caracterizez Pe Harry Potter.
Aflã Perimetrul Unui Pãtrat Cu Latura De 27 M
Complecteaza Cu Numere Potrivite Apoi Rezolva Problema Cu Plan De Judecata.De La O Ferma Agricola S-au Adunat ........ Kg De Rosii Si ....... Kg De Ardei.Sau Va
Salutare!Ma Ajutati Si Pe Mine La Urmatoarea Tema, Un Text Cu Titlul "Le Rendez-vous", trebuie Sa Ma Descriu Pe Mine Unei Persoane La O intalnire, Cum Sunt Imbr
Mati Putea Ajuta Cu Aceasta Cerinta?(pentru Cineva Din Clasa A Doua)vam Pus Si Imaginea:unul Dintre Copii Din Masina De Mai Jos Esti Tu.Va Intoarceti Dintr-o Ex