RO Study
👤
Luca41
Luca41
11-10-2016
Matematică
a fost răspuns
a+b=40 și (a,b)=4
va rog repede
Răspuns :
Kikiywrsudsujhdru
Kikiywrsudsujhdru
15-10-2016
Eu cred că este imposibil această ecuație. Dacă a si b egal cu 4, 4+4 nu este egal cu 40.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Verifică Dacă Următoarele Inecuații Au Ca Soluţie Numărul 4. Justifică Răspunsul. A) -2x+1-9, X = N; B) 3x > 12, X = N; C) -6 < -23,x€N
WRITING A Diary Entry About A Dilemma Choose One Of These Situations Or Use Your Own Idea. Write A Diary Entry About It (150-200 Words). Try To Use Language Fro
8.Transormați A) În Metri B) În Centimetri C)în Milimetri Vărog Ajutor Vă Dau Coroana 100%
Plizzz Am Nevoie Urgent
Scrie Un Scurt Text Narativ În Care Să Integrezi Structurile Textuale Lucrate În Grupe De La Exercițiul 2 De La Rubrica Provocări
=Determinați Numărul Real M Pentru Care Punctul M(7,m-3) Aparţine Reprezentării Grafice A Func- Ției F: RR, F(x)=3x-5.
Compunere 9 12 Enunțuri Care Să Conțină Cuvintele Fluturi Zglobii Flori Parfumate Natură Încântătoare Miresmebitătoare Gâze Grăbite Cer Senin Și Clar Să Aibă Ti
4. Completează Următoarele Afirmaţii: A) O Bară De Cupru, Prin Încălzire, Îşi Mărește............ B) O Bilă De Aluminiu, Prin Încălzire, Îşi Mărește...........
Determinați N(-2)³× (-2)⁶=(-2)ⁿ Si Mai Trimit Eu Poza Da U Coroana
Ajutor Va Rog Urgent