RO Study
👤
Stejaru2016
Stejaru2016
11-10-2016
Matematică
a fost răspuns
a=39-3-2 ajutatima va rog?
Răspuns :
DeeJayZuZu
DeeJayZuZu
11-10-2016
Raspuns :A=39-3-2
A=36-2
A=34
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A={x∈Z| |x-2|≤3} Imi Dau Seama Ca Multimea A={-1,0,1,2,3,4,5}. Dar Cum Dovedesc Asta, As Dori O Rezolvare Pas Cu Pas. Am Incercat O Rezolvare De Genul: |x-2|≤3
Un Automobil A Circulat 3 Ore Cu 60 Km/h Si 2 Ore Cu 80 Km/h. Viteza Medie Cu Care A Circulat Automobilul Pe Intregul Parcurs Este :
Daca A,b Apartine Q Si A Supra 7 Este Egal Cu B Supra 9 Si A+b =48, Aflati Numerele A Si B
Aflati Toate Numerele Naturale De Doua Cifre Care Impartite La Un Numar Natural Format Dintr-o Singura Cifra Dau Restul 8 IMI TREBUIE URGENT! !
La 2 Va Rog Multumesc
O Gradina Dreptunghiulara Are Lungimea De 15 M Iar Latimea De 9 M.s Imrejumuieste Aceasta Gradina Cu Gard Lasanduse 1m Pentru Poarta. Stiind Ca 1m De Gard Coast
Realizati O Compunere De Aprox. 15 Randuri Cu Titlul "Prima Zi De Toamna". Va Rog Sa Nu Luati De Pe Net Compuneri, Sa Fie Facute De Voi. E Pentru Sora Mea Care
Vă Rog O Descriere A Unei Persoane Aspectul Fizic(ochii,părul,corpul,etc..)și Putin Aspectul Moral.Cîteva Rînduri
Ce Parti De Vorbire Se Gasesc In Textul Urmator "caprioara Sta Incremenita Cu Privirile Atintite Spre Apa,in Tacerea Mareata A Codrului
Se Da : d= 150m t=15s v-?